FOTO Clujenii, transportați ca vitele în autobuzele celei mai „performante companii de transport din România”

Vă prezentam în această dimineață cea mai proastă știre a anului. Sau glumă proastă, cum doriți: CTP Cluj-Napoca, desemnată cea mai performantă companie de transport în comun?! E clar, în restul orașelor din România, oamenii circulă călare pe cai

Măi să fie, dacă așa au stabilit „experții”, așa este! Așadar, CTP Cluj-Napoca, cea mai performantă companie de transport în comun are cu ce se lăuda. Mai puțin fericiți sunt clujenii nevoiți să circule cu autobuzele CTP la ore de vârf, cum e și cazul sutelor de oameni care s-au călcat în picioare pentru a prinde un loc în două autobuze care duceau spre o zonă metropolitană a Clujului. 

Oamenii au așteptat circa 25 de minute autobuzul, cu toate că programul se laudă cu o cursă la 10 minute, după care efectiv au îndurat condiții de transport asemeni unor vite înghesuite într-un camion și duse la abator. S-a gândit vreodată cineva de la CTP să suplimenteze cursele la ore de vârf pe anumite linii unde se știe clar că oamenii se calcă în picioare? De ce să se mai obosească, când „premiile” curg în orice condiții? 

 

Adauga comentariu