FOTO: Antrenament şi pentru Germania în Sala Polivalentă. Kerber, numărul 3 WTA, se va pregăti cel mai puţin

Echipa naţională a Germaniei de Fed Cup a sosit la Cluj luni după-amiaza, iar după aproximativ două ore Andrea Petkovic, Annika Beck şi Julia Goerges se aflau, deja, la Sala Polivalentă.

Spre deosebire de românce, toate cele trei jucătoare care au sosit luni la Cluj s-au antrenat în acelaşi timp pe teren, alături de ele fiind şi un sparring-partner, care a stat în jumătatea lui Petkovic. Antrenamentul nemţoaicelor a durat mai bine de o oră, anunta CJSport.ro, perechea Julia Goerges/Annika Beck, aflată de cealaltă parte a fileului, însemnând indiciul clar că cele două se vor concentra doar pe jocul de dublu.

Marţi dimineaţa, însă, componentele echipei Germaniei s-au antrenat pe rând, în continuare fiind aşteptată la Cluj Angeligue Kerber, care, cel mai probabil, va ajunge mâine dimineaţă. Astfel, actualul număr 3 WTA, depăşit în această săptămână de către Agnieszka Radwanska, va rata, practic, jumătate din şedinţele de pregătire înaintea duelului din weekend, acest lucru putând constitui un avantaj pentru românce.

Conferinţa de presă oficială va avea loc miercuri la prânz, la Sala Polivalentă, în timp ce tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii meciurilor va fi vineri.

Adauga comentariu