FOTO Accident grav în Vâlcele. Ambulanța nu a putut trece de gardurile din mijlocul drumului

Un accident grav de circulație a avut loc, azi, în localitatea Vâlcele. Un șofer vitezoman a pierdut controlul mașinii și a intrat tocmai în gardurile care separă sensurile de mers ale Drumului Național 1. Pe care le-a dărâmat și a ajuns pe contrasens. Două persoane au fost rănite. 

”În jurul orei 11:45, un bărbat, de 67 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu un autoturism pe raza localității Vâlcele, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, a intrat în coliziune cu gardul care desparte sensurile de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, barbatul de 67 de ani și o femeie, în vârstă de 63 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autovehicul, au fost răniți. Cei doi au fost transportati la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Reporterii NCN au aflat de la localnici că acolo se produc aproape zilnic accidente de circulație. Oamenii se plâng de separatoarelor de sens, care ar pune în pericol, de fapt, șoferii, în loc să îi protejeze. Când au loc accidente, ambulanța e nevoită să ocolească câțiva kilometri ca să ajungă la victime.

”Tot a doua, a treia zi este accident. Din cauza parapetilor se blochează o bandă, uitați că ca nu au putut veni salvarea, pompierii” , a afirmat un bărbat.

”Trebuie să mergi cinci kilometri ca să poți să întorci. Doamne feri de un accident din ăsta. Uitați ce se întâmplă. E din cauza drumului pe care l-au împrejmuit”, a spus un alt localnic.

Din cauza gardurilor care separă sensurile de mers, ambulanța a ajuns cu dificultate la locul accidentului. Circulația rutieră a fost paralizată zeci de minute.

Adauga comentariu