Fostul primar al Clujului mătură pe jos cu Iohannis: „Cel mai antidemocratic Președinte al României post-decembriste! Va pierde alegerile”

Klaus Iohannis pierde din popularitate după ce a refuzat o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Aroganța de care dă dovadă Iohannis e taxată dur de tot mai multă lume, de la societatea civilă la politicieni. Printre cei mai duri contestatari ai lui Iohannis se află Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului și actualul președinte al Partidului România Noastră.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Funar îl acuză pe Iohannis că este insensibil la suferințele poporului și, totodată, îl consideră cel mai antidemocratic conducător de stat pe care l-a avut România din 1989 până în prezent. Funar crede, la fel ca și alții, că Iohannis se teme de o confruntare cu Dăncilă pentru că ar pierde dramatic procente după ce lumea i-ar vedea adevărata față: aceea de politician care nu a realizat nimic și care nu respectă Constituția României. Mai mult, Funar e convins că Iohannis va pierde alegerile. 

„CANDIDATUL ALOGEN KLAUS WERNER IOHANNIS ȘI-A „BETONAT” LOCUL DOI LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN 24 NOIEMBRIE 2019!

Cel mai înalt, cel mai tăcut, cel mai insensibil la durerile și suferințele Poporului Român, precum și cel mai antidemocratic Președinte al României post-decembriste, candidatul alogen Klaus Werner Iohannis, cu cetățenie româno-germană, i-a avertizat pe românii din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni că se încăpățânează să-i determine pe alegătorii săi din 10 noiembrie a.c. ca să nu se prezinte la vot sau să nu-l voteze la turul doi al alegerilor prezidențiale. Argumentele candidatului Klaus Werner Iohannis, importat la comandă externă de Partidul Național Liberal (PNL)de la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) sunt următoarele:

1.Nu a reușit să realizeze obiectivele și promisiunile din programul său electoral, din octombrie 2014.
2.Nu poate prezenta un bilanț al faptelor sale, în mandatul 2014-2019, în favoarea Poporului Român și a României.
3.Nu respectă prevederile din Constituția României și a anunțat că luptă pentru instaurarea dictaturii, după modelul regelui alogen Carol al II-lea, având ca obiective: lichidarea PSD; instaurarea guvernului MEU; alegeri anticipate pentru Parlamentul MEU.
4.Nu acceptă dialogul și dezbaterile publice radio-televizate cu distinsa doamnă Viorica-Vasilica Dăncilă, finalista alegerilor prezidențiale din acest an. Astfel, candidatul alogen Klaus Werner Iohannis se opune aplicării în România a modelului american și francez din finala alegerilor prezidențiale, unde au loc mai multe dezbateri televizate între cei doi finaliști de la alegeri.
5.Nu renunță la aroganța, disprețul și sfidarea la adresa Poporului Român pe care le-a afișat public, de nenumărate ori, în primul și ultimul său mandat de Președinte al României, în perioada 2014-2019.
6.Nu vrea să devină publice Adevărurile ascunse din biografia sa și din activitățile desfășurate ca Președinte al FDGR și al României, precum și ca primar al municipiului Sibiu.
7.A promovat și a susținut ura între cetățenii români pe criterii politice, instigându-i pe membrii și simpatizanții PNL și USR împotriva celor de la PSD.
Candidatul alogen Klaus Werner Iohannis, străin de Neamul multimilenar Românesc, urmaș al Poporului Primordial Get, se încăpățânează să nu joace finala alegerilor prezidențiale din anul 2019 în două dispute televizate, fiecare având două reprize cu durata de o oră, cu o pauză de 15 minute pentru hidratare etc.

Ca urmare a fugii rușinoase din fața candidatei Viorica-Vasilica Dăncilă, candidatul Klaus Werner Iohannis va pierde finala alegerilor prezidențiale prin neprezentare, ca la fotbal. Scorul va fi diferit.

Alegătorii români nu uită că, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014, candidatul Klaus Werner Iohannis l-a acuzat pe candidatul Victor Viorel Ponta (clasat pe primul loc după turul întâi de scrutin) că este arogant și îi sfidează pe toți românii prin refuzul acceptării unei dezbateri televizate, înaintea finalei alegerilor prezidențiale. Acum, același candidat Klaus Werner Iohannis îl plagiază pe Victor Viorel Ponta și are un comportament arogant și sfidător la adresa Poporului Român. Atunci, candidatul Victor Viorel Ponta, din partea PSD, a acceptat și a participat la dezbateri televizate cu candidatul Klaus Werner Iohannis, în studioul B1 TV.
Atunci, aroganța l-a costat pe candidatul PSD. Acum, istoria are șanse mari ca să se repete
”, a scris Funar. 

 

Adauga comentariu