FOSTUL JUDECATOR Sergiu Leon Rus, un papagal violent si nemedicat, l-a lasat fara timpan pe un instructor auto acum un deceniu!

Sa ne intelegem foarte bine: rolul meu ca ziarist este sa relatez fapte. Ca ele plac sau nu celor vizati, asta e alta mancare de peste. Sergiu Leon Rus a fost judecator la Cluj, postura din care s-a remarcat NUMAI prin scandaluri. Si-a terorizat colegii, si-a terorizat rarele persoane din anturaj (o sa va povestim un episod incredibil in curand). A tesut intrigi si povesti cu tenta sexuala DESPRE JUDECATORI, a LOVIT judecatori, i-a hartuit. Consecinta atitudinii sale de taranete frustrat sexual? A fost aruncat cu suturi in cur din magistratura. Si nu o data, de doua ori. Cel mai recent la inceputul lunii iunie in acest an.

Atunci, colega mea Mihaela Trif a scris un text in care relata sec ce s-a intamplat la Consiliul Superior al Magistraturii. Sulfa asta de personaj a indraznit atunci sa imi scrie in privat si sa ma ameninte cu judecata, batandu-si joc de tanara ziarista careia i-a facut un proces de intentie pe motiv ca a lucrat ca si chelnerita. Asta pentru ca e un mujic.

Nemangaiat cu cele spuse, Leon Rus a publicat recent pe Facebook la comentarii, totul sub auspiciile unui cont anonim, ca asa fac violatorii media, se ascund dupa pseudonime, ei bine, a publicat adresa mea de acasa, intr-un acces de inconstienta si dementa media ce necesita internare. Asta pentru ca, atunci cand era in cacat si nu il sustinea nimeni, a venit sa ma linga in cur ca sa il bag la emisiuni, cand nici dracu nu dadea doi bani pe el. Astfel, l-am invitat cu cea mai buna credinta acasa la mine, casa mea fiind luata in chirie. Asa a aflat umflatul care rade de grasi unde stau. Dar peste asta nu pot trece.

Sunt ziarist de investigatii, in plus am si un copil mic: un om sanatos la cap, MAI ALES judecator, nu face asa ceva.

Insa Leon Rus nu e judecator, e fost judecator, si de acum va fi tratat de mine ca un martafoi slinos. Ador sa ii pun la punct pe novacesti, fecali, farcasi, vasilemanuti, sa aratam opiniei publice ce se ascunde in spatele sufletului lor gaunos. Nu voi avea astfel nicio problema sa va arat cine e acest nenorocit care publica adresa unui ziarist de investigatii pe Facebook (sa stea linistit Leon, sunt blindat cu camere video ascunse, daca are de gand sa vina, iar in casa am multe surprize).

Dupa ce o sa cititi cateva intamplari reale, o sa imi dati dreptate ca in magistratura se impun teste psihiatrice anuale, fiindca roba asta pretioasa este imbracata de tot felul de noroiosi cu neuroni deranjati.

Janghino, eu nu sunt Denisa Baldean sau Toni sau Vali Mitea sau Elena Botezan, care nu si-au pus mintea cu tine, eu sunt maidanez si iti voi arata coltul potrivit unde sa mergi sa te usurezi, daca te mai trece. 

Apropo de Elena Botezan, fosta sefa a DNA Cluj, actual judecator la Curtea de Apel... Ordinarul asta nenorocit a avut nesimtirea sa faca publice numele si prenumele copiilor acestei doamne, relationandu-le cu o poveste FALSA de amor dintre ea si un alt judecator. Tuturor ziaristilor importanti ne-a povestit mizeria lui de fabulatie: PE TOTI ii chem ca martori, jegule! Ah, si daca ma dai in judecata, ceea ce eu IMI DORESC, o voi chema ca martor chiar pe doamna judecator Elena Botezan, ca sa explice instantei la ce teroare ai supus-o, in conditiile in care femeia asta nu e slaba deloc!

Astazi, trecem la evocari monstruoase. Stiti episodul ala, relatat de TOATA PRESA locala si nationala, cand pe atunci judecatorul Sergiu Leon Rus s-a batut, mai precis, a batut-o chiar pe holurile Palatului de Justitie pe iubita sa de atunci, judecatoarea Anca Pop?

Credeti ca asta a fost singurul episod de violenta al acestui animal fata de biata femeie, si dansa judecator?

Nici vorba!

Sa tot fie de atunci 10-11 ani, daca ne fortam un pic gasim si niste declaratii. Doamna judecator, in calitatea sa de iubita a lui Leon Rus, facea scoala de soferi in compania unui instructor cu varsta respectabila, de circa 60 de ani.

Ei bine, frustratului i s-a nazarit ca batranelul instructor se da la Anca Pop si, ca un pachiderm frustrat ce este, a tabarat pe bietul om, la un moment dat lovindu-l in cap cu o umbrela. Atat de rau l-a lovit, ca omul si-a pierdut timpanul. Fostul judecator bataus a avut dosar pentru vatamare corporala grava.

Daca instructorul mai traieste si vede acest articol, il rugam sa ne lase un telefon la comentarii sa il contactam.

Este incredibil ca un barbat cu asemenea tulburari comportamentale a impartit dreptatea atatia ani, in loc sa fie tratat pentru problemele sale.

Credeati ca asta e singurul episod cu violenta din experienta super proasta a bietei iubite a lui Leonel? Fiti pe receptie, in curand revin cu un episod absolut socant, care dovedeste clar ca Leon e cel putin nino nino.

PS: Leoane, ai redactat plangerea? Hai, ca ard de nerabdare sa ma dai in judecata!

Adauga comentariu