Foştii şefi ai Poliţiei Cluj, pensionari de lux angajaţi la stat

Pentru că "Partidul" are grijă de membrii săi, dar și de persoanele care au fost "amabile" cu "el" pe vremea când erau în funcții publice importante, foştii şefi ai Inspectoratului de Poliţie Cuj au primit din partea "acestuia" un loc călduţ la stat, pentru a-şi suplimenta veniturile din pensie. În emisiunea “Din Oraş” difuzată la NCN marţi seara, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Sepelcan a afirmat că trebuie urmărit "ce au făcut cei doi foşti şefi ai IPJ Cluj pentru politicienii clujeni din moment ce le-a fost oferit un loc de muncă la stat după ieşirea din sistem". 
 
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj este de părere că angajarea foştilor şefi ai poliţiei municipale şi judeţene, după ce aceştia s-au pensionat, la Aeroport, respectiv la Poliţia Locală, nu poate decât să ridice nişte semne de întrebare. "Ce dosare au ţinut la sertar Ioan Păcuraru şi Marcel Bonţidean cât timp aceştia au condus destinele Inspectoratului de Poliţie Cluj?" - s-a întrebat, retoric, Mihai Seplecan. 

“L-au angajat pe Bonţidean pentru a da credibilitate poliţiei locale? De ce nu au pus un tânăr? Radu Moisin a fost şef la Poliţia Locală, a fost viceprimar şi a condus bine primăria. Dacă  Moisin nu avea credibilitate de ce l-a pus Boc şef atunci? Poliţia Locală a funcţionat cu Moisin şef şi a fost bine. Păcuraru care a fost şef la Poliţia Judeţeană acum e angajat la Aeroport, iar Bonţidean, care a fost la Municipiu, e la Locală. Probabil că, într-un fel sau altul, au ajutat partidul din funcţiile pe care le-au deţinut, din moment ce partidul le-a dat aceste funcţii”, a afirmat Mihai Seplecan. 

Adauga comentariu