Fosta şefă a DNA Cluj, doamna Botezan citată ca martor în dosarul unui judecător suspendat de la Curtea de Apel Cluj

Devenită judecător în cadrul Curţii de Apel Cluj, Elena Botezan urmează să fie audiată de către completul de magistraţi ai CSM în dosarul în care se va decide cariera judecătorului Rus Sergiu Leon, actualmente suspendat din funcţia de la CA Cluj. 

Potrivit deciziei luată de către cei de la CSM, Elena Botezan este aşteptată pe 7 martie la CSM pentru a da declaraţii în dosarul cu propunerea Inspecţiei Judiciare ca magistratul Rus Sergiu Leon să fie sancţionat datorită unor abateri disciplinare constatate în mai multe rapoarte de control întocmite de către aceştia. 

Tot referitor la aceste aspecte, în vara anului trecut, cei de la CSM au  decis să reunească toate dosarele ce conţineau rapoartele Inspecţiei Judiciare cu privire la comportamentul lui Rus Sergiu Leon într-unul singur, urmând să se pronunţe în acest sens.

Citeşte şi: Toate drumurile duc la uimitoarea Elena Botezan

Comentarii

fones

10.02.2018 17:05
...........pe cand si Rus Sergiu Leon martor in vreun proces de-al importantei madame Botezan, ca prea mult a facut si face pe grozava si pe artista prin justitia de la Cluj?????

Ghici

11.02.2018 12:57

Grija mare si la tinerica tovarasa Ruxandra PETER. E flamanda tare si cu dorinta teribila de afirmare prin justitie!

lulu

12.02.2018 10:53
Tipa asta are o acreală viscreală în priviri şi atitudini! Şefia de la DNA Cluj a defeminizato, iar acum cică împarte dreptatea pe la Curtea da Apel Cluj! Ce merite are băsista asta? Trebuia s-o ia cu examen de la Judecatoria Huedin, de exemplu! Fereasca Dumnezeu câte combinaţii a făcut în anchete, la comenzi politice locale!

Adauga comentariu