Fosta amantă a proxenetului Lucian Jula, violată de finul interlopilor Nuțu Cămătaru și Fane Spoitoru.

Clujeanca Monica Hill a fost violată de un milionar din capitală, afaceristul Florin Belu zis Ureche, finul interlopilor Nuțu Cămătaru și Fane Spoitoru. Tânăra a fost ademenită de către Belu pentru o ședință foto în schimbul a 2.000 de euro. Monica a acceptat, iar ședința de fapt a fost un pretext prin care Belu a abuzat sexual de aceasta. 

„E foarte adevărată povestea. A ademenit-o pentru câteva poze și a violat-o. Nu se va împăca nici pentru 1 milion de euro cu el. E puternic afectată. Au existat încă trei victime ale lui Belu, dar și-au retras plângerea că s-au înțeles la bani”, arată sursele Ziar de Cluj. 

 

Florin Belu a fost arestat preventiv săptămâna aceasta: 

”Admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal. În temeiul art. 226 alin. 2 C.pr.pen., va dispune arestarea preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 03.03.2021, până la data de 01.04.2021, inclusiv.

În temeiul art. 230 C.pr.pen., va emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru prezenți, respectiv de la comunicare, pentru absenți. Pronunţată în camera de consiliu azi, 03.03.2021”, se arată în soluția pe scurt. 

Surprinsă pe interceptarile din dosarul de la DEJ

Monica Hill apărea în primăvara anului trecut în stenogramele prezentate de Parchetul Dej în dosarul găștii de proxeneți din municipiul respectiv. Monica Buda aka Monica Hill ar fi fost amanta unuia dintre cei acuzați de proxenetism, Lucian Jula.

După ce o parte din inculpați au fost arestați preventiv, tânăra clujeancă le-a declarat polițiștilor că tot ce apare pe interceptări este neadevărat și că vorbea doar din frustrarea că Jula nu a iubit-o. 

„Aspecte relevante cauzei privitoare la foloasele obținute de către numitul Jula Lucian Dorin, de pe urma practicării prostituției de către numita Jula Iulia Laura reies și din conversația din data de 28.04.2020, ora 16:52, dintre numita Vituș Renata Ana Maria și numita Buda Monica (amanta numitului Jula Lucian Dorin), discutând despre relația pe care o are Monica Buda cu Jula Lucian și modul în care Jula Lucian și Pop Codin determină persoane de sex feminin să se prostitueze în folosul lor.

RENATA: Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce:

BUDA MONICA: Vrei să-ți zic ceva?

RENATA: Ce?

BUDA MONICA: Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și pula mea, fă-o! Fă-o, da fă-o pentru tine.

RENATA: Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…

BUDA MONICA: Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu... să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și pula mea.

RENATA: Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.

BUDA MONICA: Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.

RENATA: Pai nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu... că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că pula mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-a, dat, știi?

BUDA MONICA: No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?

BUDA MONICA: Da soro, păi na pula mea

RENATA: Și cum ai spus tu... de unde are 4000 să-și facă acuma Bentleiul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.

BUDA MONICA: Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că... eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.

RENATA: Îhm... da o zis că nu are nimic.

BUDA MONICA: Și JULA are, ar putea oricând să i lase pe asta.

RENATA: Da, da, da...

BUDA MONICA: Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o sa o lase niciodată, pentru că, setea asta a lui de a vrea mai mult, nu se sfârșește”, se arată la dosar.

Apărarea lui JULA s-a făcut prin decredibilizarea amantei. Acuzat de proxenetism, Jula susține că nu mai are nicio legătură cu Monica Hill și că încercă să își salveze căsnicia cu Iulia. Mai mult, prin intermediul materialelor apărute în presa de CANCAN, avocatul lui Jula a susținut că a rupt legăturile de mult cu fosta amantă și că tânăra nu are credibilitate: „fără niciun dubiu este adepta scandalurilor”. 

 

Ademenită și violată 

Conform unor date din dosar, inițial, fotomodela lui Botezatu ar fi fost abordată, prin intermediul unei rețele de socializare, de șoferul lui Florin Belu. Ulterior, ca scenariul cu filmarea unui spot publicitar să fie cât mai credibil, finul lui Nuțu Cămătaru și-ar fi pus secretara să o contacteze pe Monica Hill și să aranjeze întâlnirea în apartamentul acestuia, unde, chipurile, ar fi urmat să aibă loc filmarea reclamei. (NU RATA: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE MILIONARUL “URECHE” ÎNAINTE DE A FI SĂLTAT PENTRU VIOL?) Fosta amantă a lui Lucian Jula ar fi avut parte de clipe de coșmar în casa lui Florin Belu. Potrivit datelor din dosar, controversatul afacerist i-ar fi luat telefonul brunetei și ar fi recurs la amenințări pentru a o intimida, arată cei de la Cancan.

”I-a confiscat telefonul, a sechestrat-o și, pentru a o intimida, a amenințat-o că o distruge. I-ar fi spus că are multe relații, în special în lumea media, și că îi este foarte ușor să-i distrugă cariera dacă nu face ce-i spune el. Pur și simplu, a terorizat-o. Din câte se pare, acesta ar fi avut doi complici, șoferul și secretara care au abordat-o pe tânără”, ne-a declarat o sursele celor de la CanCan.

 

Citește și: STENOGRAME din DOSARUL PEȘTI la DEJ/ Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin BOTEZATU, amanta proxenetului JULA: „Io nu-s nici din DEJ, nici din Bistrița, să mă f*t pe 50 de EURO”. Jula își punea NEVASTA la PRODUS în DUBAI

Adauga comentariu