Fost polițist, ajuns consilier județean, a demisionat. AFLĂ de ce!

Gheorghe Călătan, consilier județean PNL, și-a dat demisia din Consiliul Județean Cluj. Acesta a fost primul său mandat de consilier județean. Fost polițist, el a ocupat și funcția de șef al Poliției Locale din Huedin, dar a demisionat și de acolo. În locul demisionarului Călătan va veni Călin Felezeu, următorul eligibil pe listă.

Contactat de Ziar de Cluj, Gheorghe Călătan a confirmat faptul că a demisionat. Nu a dorit să facă alte comentarii în afară de faptul că plecarea sa nu are nicio legătură cu Consiliul Județean, unde a format o echipă foarte bună cu colegii.

Surse din PNL au declarat pentru Ziar de Cluj că la mijloc este vorba despre neînțelegeri cu colegii din partid din zona Huedin. Călătan s-a implicat foarte mult în dezvoltarea de proiecte pentru zona Vlădeasa – Huedin, care are un potențial turistic de importanță națională. Deși a găsit sprijin în Consiliul Județean pentru derularea acestor proiecte, i s-au pus bețe în roate tocmai de către colegii din PNL din zona Huedin, iar acest lucru l-a determinat să demisioneze din funcția de consilier județean.

Sursele Ziar de Cluj au precizat și faptul că șefii PNL Cluj și cei din Consiliul Județean au încercat să îl convingă să se răzgândească, dar degeaba. Călătan a fost de neclintit.

Potrivit raportului de activitate, în perioada 23 octombrie – 31 decembrie 2021, Călătan a participat la toate cele 7 ședinte de Consiliu Județean din acea perioadă, a avut o intervenție în plen și a participat la 4 ședințe ale Comisiei Juridice și de Administrație din care a făcut parte.

Urmează ca PNL să valideze următorul candidat de pe liste, să comunice numele lui Călin Felezeu către președintele Consiliului Județean și să fie votat apoi și proiectul de Hotărâre de Consiliu Județean.

Adauga comentariu