A fost numit un nou preşedinte la U Cluj: Vincenţiu Vereş, director general al Centrului de Formare Continuă, Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă al UBB, îl înlocuieşte pe Răduţă

Conform site-ului ucluj.ro, conf. univ. dr. Vincenţiu Vereş este noul reprezentant al UBB în Consiliul Director al FC Universitatea.

Acesta a fost votat luni, în unanimitate, de către membrii CA al UBB: 33 de persoane, printre care rectorul, prorectorii şi decanii. De fapt, Vincenţiu Vereş a fost propus în şedinţă chiar de rectorul Daniel David.

Conf. univ. dr. Vincenţiu Vereş este director general al Centrului de Formare Continuă, Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă al UBB.

Vincenţiu Vereș i-a luat locul lui Constantin Răduță, care și-a dat demisia, la scurt timp după ce director executiv al clujului, Ovidiu Blag, și-a dat demisia. Ambii au motivat probleme familiale și extenuarea cauzată de munca la echipă. Mai ales Ovidiu Blag, care a fost extrem de extenuat să încaseze degeaba salariul barosan de la clubul falimentar.

DECLARAŢIA DE AVERE ŞI DE INTERESE a conf. univ. dr. Vincenţiu Vereş poate fi consultată AICI.

 

Adauga comentariu