Fortech deschide un nou birou in Oradea

Fortech, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii software cu capital 100% romanesc, cu peste 12 ani de experienta si un portofoliu ce numara peste 100 de clienti din Europa si SUA isi deschide un nou birou operational la Oradea. 

Acesta devine cel de-al 2-lea centru operational si al 5-lea birou, alaturi de cele 4 prin care firma opereaza la Cluj. Tot in aceasta primavara, conducerea companiei clujene mai vizeaza inaugurarea unui birou la Iasi.

Biroul operational va functiona intr-un spatiu inchiriat in centrul de afaceri Oradea Trade Center.

“Deschiderea unui nou birou la Oradea se inscrie in strategia noastra de consolidare a operatiunilor, pe care am adoptat-o in ultimii ani. Totodata, reprezinta confirmarea angajamentului nostru de a oferi in continuare relatii de lunga durata si servicii software de calitate clientilor cu care lucram”, a afirmat Calin Vaduva, CEO Fortech.

Echipa din Oradea s-a format prin cooptarea si valorificarea experientei de peste 12 ani a unei echipe de dezvoltatori care au activat pana acum la sediul central al companiei, carora li s-au alaturat noi colegi din Oradea. 

“Echipa formata in ultimele luni la Oadea numara in prezent 9 persoane si ne asteptam sa se dubleze pana la finalul anului. Urmarim sa transferam complet doua dintre proiectele firmei in acest centru”, a precizat Alexandra Bayer, HR Manager Fortech.

La inceputul anului 2016, Fortech a depasit pragul de 550 de angajati. Compania a inregistrat un ritm de crestere de aproximativ 20 de persoane pe luna, in anul precedent. Fortech detine 3 divizii de business: una de software outsourcing, una solutii eCommerce si una axata pe dezvoltarea de produse software in cooperare cu startup-uri internationale. Expertiza companiei acopera domeniile tehnologice majore (.NET, Java, C/C++, PHP, Mobile etc.), tehnologii de nisa, testare automata si manuala. “Vom continua sa recrutam in toate aceste arii”, a declarant Alexandra Bayer, HR Manager Fortech.

Pana la finalul primului semestru, Fortech are in plan deschiderea celui de-al 6-lea birou, la Iasi, unde activeaza deja o echipa de programatori. 

“Fortech a crescut progresiv, de la an la an. Am construit sistematic, acumuland experinta tehnica, am rafinat procesele interne, iar astazi suntem pregatiti sa ne extindem in alte zone geografice. Dezvoltarea constanta face partre din ADNul firmei”, a completat Calin Vaduva.

Extinderea firmei in noi regiuni vine in completarea planului de investitii recent efectuate la Cluj Napoca. Aici Fortech detine 3 birouri inchiriate si o cladire proprie de birouri de 5000 mp, inaugurata in 2013. Aceasta a insemant o investitie de peste 3,5 miloane euro si concentreaza in prezent o mare parte din activitatile firmei.

Adauga comentariu