Formația clujeană Altar va lansa joi un videoclip dedicat memoriei victimelor tragediei din Colectiv

„Să vină un Înger!”, noul videoclip al formației rock Altar, va fi lansat joi, 12 octombrie, de la ora 12, la Cinema Florin Piersic. Videoclipul, realizat de Filip Gheorghe, este dedicat victimelor tragediei din Club Colectiv, semn că artiștii clujeni nu au uitat întâmplările tragice petrecute în urmă cu doi ani, când destinul a zeci de tineri a fost curmat brusc, în urma incendiului devastator. 

„Piesa o avem înregistrată de doi ani, va apărea pe viitorul album și videoclipul l-am făcut pentru ca să subliniem încărcătura emoțională a piesei care cumva parcă este croită pe ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. Noi dedicăm acest videoclip victimelor tragediei din Colectiv. 

Nu acesta a fost scopul nostru când am creat piesa, practic ceea ce a ieșit ne duce cu gândul acolo și încărcătura emoțională credem că se potrivește foarte bine acum, mai ales că se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv. Erau foarte mulți tineri frumoși, era și publicul nostru!”, a explicat, pentru Ziar de Cluj, Teo Peter Jr, liderul trupei Altar.

Videoclipul se anunță a fi unul special, atipic pentru o trupă rock. Înfiinţată în anul 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din ţară, devenind în scurt timp  un adevărat fenomen al rockului românesc. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol în istoria muzicii rock românești, editând două EP-uri şi cinci albume, concertând cu succes în ţară şi străinătate, formaţia fiind nominalizată şi  desemnată în repetate rânduri de către public şi presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească. După 27 de ani de prezenţă în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate şi iubite trupe rock din România.  

Adauga comentariu