Foodcourt-ul Iulius Mall se mută pe terasă. 250 de locuri și ambianță plăcută

Măsurile de relaxare anunțate în ultimele zile îi scot din casă pe clujenii care au stat cuminti, în izolare. Daca redeschiderea mall-urilor a fost așteptată cu sufletul la gură, redeschiderea restaurantelor se lasă așteptată. Totuși, Iulius Mall Cluj a reușit să găsească o soluție de compromis. Mâncare bună, socializare, o ambianță incredibilă și siguranță.

Au trecut 3 luni de cand nu am mai luat masa in oras. Insa asteptarea a luat sfarsit. Acum putem veni la mall si nu oriunde, ci in foodcourt, in aer liber, pentru a manca.

Da, foodcourt-ul Iulis Mall s-a mutat afara! Peste 60 de mese se afla pe terasa cu o capacitate de 250 locuri. Absolut toate normele de siguranță sunt respectate, clienții au intimitate și, mai ales, multă verdeață.

Peste 50 de ghivece uriașe conferă un aer romantic terasei, te fac să te simți ca într-un parc. Plantele au fost utilizate și pentru estetică, și pentru distanțare, iar mutarea lor a fost o reală provocare, acestea cântărind peste 600 kilograme, fiecare.

Indiferent de gusturi, toată lumea își poate găsi mâncare pe plac, deoarece peste 50% din operatori sunt activi, iar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate. Doar normele de igiena sunt mult mai stricte, iar protocoalele sunt respectate cu strictețe. Totul, pentru siguranta si placerea clientului!

Adauga comentariu