Fondator PNL Cluj: "Partidul Naţional Liberal avea o ţinută intelectuală, avea clasă. Astăzi ne ridicăm fustele în cap şi comentăm"

Doctorul Emil Bogdan a fost unul dintre fondatorii Partidului Naţional Liberal Cluj. Prezent în cadrul emisiunii “Din Oraş” a postului de televiziune NCN, acesta a criticat fără menajamente ceea ce a ajuns astăzi organizaţia clujeană a partidului.  

În opinia celui care a pus umărul la formarea PNL Cluj, fuziunea PNL şi PDL trebuia făcută încă de la început, prin organizarea de alegeri interne pornite de la organizaţiile de comune până la vârful partidului. Emil Bogdan consideră că nu s-a dorit o selctare a cadrelor, deoarece unora dintre membri le era frică de pierderea funcţiilor. 

Regret că acest partid extraordinar şi pornit fantastic la Cluj a ajuns în desuetitudine. De la început, de când s-a pus problema fuziunii, am susţinut că o fuziune corectă se face cu alegeri de jos în sus. Ar fi fost normal şi categoric. Ar fi fost o selectare a cadrelor din ambele partide ceea ce ar fi fost benefic. Probabil unor membri de partid  tocmai de aceasta le era frică. Pe de altă parte la nivel naţional şi nu numai la PNL cred că de vreo 10 ani cam toate partidele din România sunt tot cu conduceri interimare. Lucrul acesta se vede peste tot. Nu am văzut un congres recent pornit din delegaţi autentici din zonă nicăieri. În cadrul PNL Cluj lucrurile acestea de vreo 14 ani trenează şi odată cu fuziunea, în afară de faptul că s-au mai creat şi animozităţi, lucrurile merg bine. Merg foarte bine pentru că ne înscriem pe trendul naţional fără îniţiative, dar vocal. Partidul Naţional Liberal avea o ţinută intelectuală, avea clasă. Astăzi ne ridicăm fustele în cap şi comentăm la tot ce se poate face în ţara românească, din poziţie critică, fără să venim cu nimic constructiv. Dacă nu te implici în nimic şi tot ce faci cu intenţie de demolare e o chestiune gravă. Arătaţi-mi mie indivizi implicaţi constructiv în ceva”, a afirmat Emil Bogdan..

Adauga comentariu