În foame de imagine publică, Boc și Cîțu s-au dus să facă pe tinereii la Electric Castle

După ce au participat la alegerile interne ale filialelor PNL Sibiu și Alba – în ambele județe câștigând susținătorii premierului, Raluca Țurcan la Sibiu și Ion Dumitrel la Alba –, Emil Boc și Florin Cîțu și-au făcut apariția printre festivalierii Electric Castle de la Castel Banffy din Bonțida.

S-au dus să mai sugă niște imagine publică și să ne arate că, vorba lui Boc: ”este mai sigur la un festival, decât la un restaurant”.

Doar vorbim despre pere care se cred mere mălăiețe când se întâlnește hoțul cu prostul (de votant).

Şi Gheorghe Funar, primar timp de 12 ani în Cluj-Napoca (că așa e la ”mândria de a fi clujean”, trebuie să fii și prostoi în persistența cu care-i menții la conducere p-ai noștri), zicea despre escrocheria de joc piramidal „Caritas” că „e sigur să joci”. Și a nenorocit zeci de mii de oameni. Partea proastă e că nu a plătit pentru instigare la escrocherie. Mai ales că a fost reales după escrocherie încă două mandate. Că pe atunci clujenii erau mai mândrii să ”țină piept” inexistentului pericol maghiar, decât să vadă cum îi mulg securiștii de bani.

Acum Boc ne zice că „e mai sigur la Untold decât la restaurant”. Că el s-a dus la EC doar să ne pregăteascăpentru festivalul de muzică pe stick al plodului de sereist Buta.

E boala primarilor Clujului să-i ajute pe securişti să câştige un ban şi să-şi nenorocească con-orăşenii.

Suntem curioși cine va plăti oalele sparte de valul patru al Covid-19?

PS: Cam atâta a fost și cu Marea Alianță a Vestului: Hava a luat-o în freză la Alba, Falcă dă din fălci la Bruxelles, Robu cară roaba cu resentimente la Timișoara. Doar Boc ce mai înghesuie printre case câte un bloc (”eu sunt Emil Boc și vă fac pe casă bloc”).

 

 

FOTOCREDIT: Digi24TV

Adauga comentariu