Florina Paşcalău se intoarce sub culorile Universitatii Cluj! ARONS LIFT este noul sponsor al echipei de baschet feminin!

Una dintre cele mai experimentate jucatoare din baschetul feminin romanesc, produs al scolii clujene, se intoarce la U! 

Florina Paşcalău si Liviu Alexa, directorul executiv al echipei, au semnat vineri seara contractul pentru noul sezon ce sta sa inceapa.

"Florina Paşcalău si Gabi Mărginean sunt cele mai valoroase diamante pe care scoala clujeana de baschet le-a produs pentru Romania. Ne bucuram foarte tare ca Flori va fi alaturi de noi in acest sezon, ca revine sub culorile lui U. Este o jucatoare cu foarte multa experienta, care are o caracteristica speciala: si-ar da viata pe teren in timpul meciului. De luni, fetele intra la pregatire intensiva, sub comanda lui Dragan Petricevic. Au trecut deja 2 ani peste acest proiect, nu mai avem naivitatile de la inceput. Selectia facuta pentru anul acesta a fost si mai riguroasa, chiar daca pe un buget mai mic. Banii inseamna mult in baschetul romanesc, dar nu totul. Caracterul unei echipe e determinant pentru performanta", a spus Liviu Alexa, care are inca o veste excelenta pentru fanii Universitatii: comapnaia clujeana ARONS LIFT, lider national in comercializarea si inchirierea de platforme pentru acces la inaltime (nacele - tractate, nacele telescopice, nacele articulate) este noul sponsor al echipei, alaturandu-se celor 44 de sponsori care sustin de circa 2 ani vicecampioanele Universitatii Cluj.

"Liviu Aron, sufletul companiei ARONS LIFT, stie ce inseamna sa pornesti de jos. Asa cum am pornit si noi la U. Cu atat mai onorati suntem sa il avem alaturi in acest proiect important pentru oras si pentru comunitatea U Cluj. Ii multumesc in numele echipei si al clubului. Noi am facut treaba buna pana acum la U Cluj si simt ca si anul asta va fi unul de crestere pentru noi", a declarat Alexa.

 

Adauga comentariu