Florin Piersic nu a primit locul de parcare solicitat, în fața casei. Emil Boc: „Am găsit o altă soluție pentru a putea să aibă un acces cât mai facil Excelența Sa, Maestrul Florin Piersic!”

Celebrul actor clujean Florin Piersic a cerut de la Primărie un loc de parcare în fața casei sale de pe strada Nicolaus Copernicus (din zona Camerei de Comerț și Industrie). A fost refuzat, pentru că drumul nu oferă spațiul necesar, dar primarul Emil Boc a declarat astăzi la radio că a găsit o soluție pentru ca actorul, în vârstă de 85 de ani, care se pare că se deplasează tot mai greu, să poată parca în apropierea locuinței:

„Vă dați seama că mi-e atât de drag omul acesta și vreau să-i găsesc o soluție! Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard este de aproximativ 4 metri, nu există trotuare și nu se pot crea locuri de parcare solicitate, staționarea mașinilor pe carosabil pun în pericol efectuarea manevrelor necesare pentru întoarcere. Am găsit o altă soluție pentru că, când am auzit de problemă – acum două zile am fost abordat pe stradă de cineva și mi-a spus de problemă, imediat am sunat la Serviciul Parcări, mi-au dat această informare preliminară și am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea acestor condiții legale, având în vedere starea de sănătate care e bună, dar, evident, vârsta înaintată... pentru a putea să aibă un acces cât mai facil Excelența Sa, Maestrul Florin Piersic!”

Vizavi de strada Nicolaus Copernicus, unde locuiește maestrul Florin Piersic, există o parcare cu plată.

Parcarea din zona „Strada Dragalina – Camera de Comerț” este situată în zona II de tarifare. Persoanele fizice pot parca în zona II plătind abonamente de 104 lei/lună. Pentru persoanele fizice riverani, abonamentul pentru o lună costă doar 26 de lei.

Adauga comentariu