Florestiul ramane cu duhoarea. Ferma de pui nu se muta

Comentarii

Maria

13.11.2013 17:16

cei de la mediu dau autorizatii pe banda...langa ferma de pui se infiinteaza o ferma de vipere, la ferma 16 hala 1 , s-a depus deja documentatia pentru obtinerea autorizatiei de mediu pentru activitatea de crestere si exploatatie a viperelor...si se pare ca se va aproba pentru ca nu exista o lege care sa apere locuitorii Florestiului, din blocurile aflate la mica distanta de hala unde vor locui 700 de vipere...firma Oviva este interesata doar de profit si nu de siguranta copiilor care se joaca atat de aproape de viitoarea ferma. Distanta legala ar trebui sa fie de 1 500 m - între fermele de porci/păsări de reproducţie şi celelalte ferme zootehnice, deci nu ar trebui sa fie atat de aproape nici de ferma de pui, dar la noi in tara se poate orice

Moartea Rosie Smurd

09.11.2013 11:52

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!”.

Anca

08.11.2013 23:19

Bai analfabetilor ( ca sa vorbesc pe limba voastra si sa ma si pricepeti): militianul de la bun inceput a fost autorizat ilegal, distanta fata de locuintele de la soseaua nationala este mai putin de 800 m. Si sa nu mai vorbim de primul bloc ANL construit in 2004, situat la mai putin de 300 m fata de cotetele militianului.
Acest individ comunist la mintea pe care o are, daca era in legalitate initia procedura de demolare a blocurilor. In ceea ce priveste reautorizarea rahatilor poate sa fie linistit ca s-a terminat distractia in 2016.
Sa-si ia basca de militian si sa si-o mute la ma-sa in curte!!!!!!!!! Nu sa se cace la mine in casa!!!!!!!!!
Ei acuma cred ca m-ati priceput analfabetilor, care va dati cu parerea, ca la un pahar de saniuta, la carciumele de langa putoarea zburatoarelor!

Florestean

10.11.2013 21:31

Atotstiutoareo Anca cu vocabular de birjar, poate ca primul bloc ANL s-a cnstruit in 2004 dar ferma a existat acolo inca din vremea comunistilor asa ca cei care au construit si ulterior cei care au cumparat blocuri in acea zona parta toata vina.

Anca

08.11.2013 23:11

Poate sa stea linistit, ca in 2016 nu mai primeste Militianul autorizatie!
Ce vocabular de analfabet!!!!!!

gore

08.11.2013 12:52

Nataraii au cumparat locuintele desi mirosea de-ti cadea parul din nas iar pe poarta fermei scria cu litere uriase: Ferma are autorizatie si nu se desfiinteaza.
E totala nesimtire sa cumpere vazand exact conditiile , poate mai ieftin cu ceva, iar acum sa le puta si sa ceara desfiintarea fermei. Daca ii da un teren similar, ii construieste o ferma identica si ii plateste pierderile pe durata mutarii tot nu e destul pentru ca nefunctionarea pe o durata de cateva luni poate duce la pierderea clientilor.
Locuitorii ar trebui sa fie fericiti ca nu cere ferma demolarea blocurilor ilegale. Iar mirosul sa-l considere un bonus primit la locuinta

alegatoru

14.05.2014 15:30

avand in vedere ca suntem destul de ametiti de cei pe care ii votam si suntem fara putere in fata celor   ce  fac afaceri cu "statul" in speta  autoritatile  noastre, tin sa va spun ca in anul 2007 nu era afisat ca ferma nu se desfinteaza, din contra era informata lumea( clinetii potentiali) ca ferma este in prag de desfintare  si ca nu e o problema  decat de zile, ca acolo se va face parc sau ceva de genul... de aceea ar fi de spus doar:1- de ce  agentia de mediu acorda in continuare autoizatie fara sa fie respectata legislatia?....sunt corupti?2- pai Primaria a facut asta  ea sa se ocupe acum de cei de acolo sa scape de mirosul ala. si in cazul asta nu inteleg de ce nu se face ceva la nivel inalt....ca si asa se apropie alegerile de rahat...pardon ciocolata.

Unu'

08.11.2013 12:22

Asta cu perimetrul e fix ... eu stau la mai mult de 1 km de ferma si tot miroase. Coborzan s-a blindat, n-a stat degeaba in Consiliul Local atatia ani, plus ca a construit si el blocuri in Floresti, stie cum se dau autorizatiile.

Un clujean

08.11.2013 10:31

Cum bine spun forumiștii, ferma a fost acolo prima, deci nu trebuia să se construiască nimic pe o rază de un kilometru. De ce ar fi proprietarii fermei de vină dacă niște edili corupți au dat aprobările și niște nătărăi și-au cumpărat locuințele la 2 pași de respectiva fermă?

Don Corleone

08.11.2013 09:11

Nu stiu de ce va invartiti mereu in jurul cozii? Cine a aprobat eliberarea autorizatiei de constr.pentru aceste blocuri? Cine a avut in subordine serviciul urbanism din Floresti? Nimeni altul decat fostul viceprimar si actualul primar adica domnul Suleiman. Cine a fost si este in continuare consilier local in Floresti? Nimeni altul decat domnul Cobarzan. Acum vedeti de ce ursul n-are coada?

Atti

08.11.2013 00:10

Ce imbecilitate.

Adica vine constructorul, ia autorizatie de la primarie, care stie perfect de ferma, apoi vin omuletii, isi cumpara apartament si se apuca de strigat sa omoare ferma.

Apoi ne mai miram ca afacerile pe la noi nu prea traiesc mult.

Horia

07.11.2013 21:15

Sincer sa fiu, ma asteptam la mult mai mult chiar din partea unui blog, dar din partea unui ziar cica de Cluj. De obicei, cand scrie Liviu Alexa, informatia are un caracter de stire, de noutate. De data asta,de cand scrie domnisoara din Lona, ma simt rusinat ca om care mai scrie din cand in cand cate un articol pe fitzuica autointitulata Vocea Clujului. Probabil ca November Rain genereaza lipsa completa de inspiratie in redactia pe care am apreciat-o acum cateva luni sincer. Eu, ar trebui sa ma bucur vazand "calitatea" presei clujene in context concurential, dar nu pot, deoarece a evidentia un lucru evident, nu este un atribut de presa. Seamana cu obsesia lui Baiazid. Ma bucur oricum ca in cel mai rau caz, ramane sala de sport, deoarece Ziar de Cluj incepe sa semene cu Business Forum-ul lui Ionut.

eleodor

07.11.2013 18:48

Ce labe triste de artiole si de ziaristi de tri lulele! Unde noutatea?? Ca nu se muta?Se stie de trei ani asta! Ca pute? Se stie de opt ani! Ca oamenii is prosti ca si-au luat langa ferma cand putea? Se stie de o vesnicie! Asa ca....care e news-ul doamnelor cica ziariste?? Manca-v-as sufletelul vostru portocaliu. Dar de ce nu spuneti cine a eliberat aut de construire in perimetrul sanitar de protectie al fermei? Pai nu Vancea. Pai da! Da Mucles! Altfel, sapati, sapati si ia sapati, loviti si iar loviti In Floresti ca cine va plateste nu va ajunge oricum cu business ul in Floresti! Dar, deh, miza e mare. Universitate, investitii, basca Exodus! Ei , ei! Deja deveniti patetici! Maine ce urmeaza..Fany...si apoi....de ce sunt inguste trotuarele si apoi....sunteti penibili!

Bogdan

17.03.2014 08:00

Duhoarea din Floresti cum e denumita, pentru ca vad ca prin asta se disting amaretenii, o duc peste tot cu ei .Din pacate au deschis magazine si la noi in Baia Mare unde au venit cu carnea lor imputita. Miroase in magazinele lor a mortaciune de pui, iar cand ajungi cu carnea acasa de cele mai multe ori o arunci ca iti ia nasul de la mirosul si culoarea vinetie ce o are dupa scurt timp. Nevasta mea era sa imi dea in cap cu carnea odata cand am luat trei kilograme de pulpe care puteau si erau imbibate cu varf de sange,cand le-am desfacut acasa, mai ales carnea ambalata la punga(asa zise specialitati  ale lor), desi am cumparat exact cand a sosit masina cu marfa "proaspata". Am auzit de la cineva din Cluj care a lucrat la ei ca mai si ingheata carnea nevanduta, apoi o  dezgheata si o vand din nou. Odata si ultima oara cand am mai intrat in magazinele lor, am luat pulpe dezozate care dupa ce le am pus la prajit acasa, au inceput sa emane un miros greu, metalic ce iti intorcea stomacul, asa ca am aruncat iar carnea. Nu mai iau de la ei.Or fi ei smecheri dar s-or frige odata ca suntem cam multi nemultumiti si vor mai fi reclamatii. Mai bine ar pleca de unde au venit ca orasul asta nu e cosul de gumoi pentru scarbelile lor.

Florestian

18.03.2014 20:10

Sunt de acord ca au autorizatie de mediu care expira in 2016. Probabil la momentul obtinerii autorizatiei existau conditiile legale. Acuma insa nu mai exista conditiile acestea pt ca intre timp zona a devenit rezidentiala. Asadar, e normal ca avizul de mediu sa nu se mai acorde. Acesta nu e pe viata. Avizul de mediu are o data de expirare tocmai din motivul ca conditiile se pot schimba si e posibil ca la un momentdat el sa nu mai poata fi reinnoit. Acesta este si cazul de fata: conditiile actuale nu mai permit reinnoirea autorizatiei de mediu. Daca aceasta se va reinnoi avem de aface cu un abuz. 

Bogdan

22.03.2014 09:11

Ce spune Florestian este corect . Asteptam sa vedem cum isi fac datoria organele competente in cazul asta. Tareeee sunt curios pentru ca vad ca peste tot sunt numai probleme cu ei . In Alba, in Sibiu,  am inteles ca tot aceleasi probleme le au.

alegatoru

14.05.2014 16:03

isiuneMisiunea Agenţiei  pentru Protecţia Mediului Cluj este de promovare a dezvoltării durabile prin prisma unui mediu curat, prin asigurarea regenerării resurselor şi a bunăstării oamenilor.Astfel APM Cluj , trebuie să garanteze păstrarea unui mediu sănătos prin remedierea efectelor schimbărilor climatice, să conserve eficient biodiversitatea, patrimoniul natural şi antropic, să protejeze resursele de apă şi calitatea apei potabile, să monitorizeze, să evalueze şi să anticipeze calitatea factorilor de mediu.Având în vedere dreptul oricărei persoane de a se bucura de un mediu curat şi sănătos punem, de asemenea, un accent deosebit pe conştientizarea problemelor de mediu, pe promovarea schimbărilor de comportament care încurajează dezvoltarea durabilă şi promovează  furnizarea de informaţii clare, accesibile, într-o manieră transparentă.Vrem să asigurăm o calitate a mediului care să fie demnă de a fi lăsată moştenire generaţiilor viitoare.  CE FRUMOS SUNA!...APLAUZE CA ASTIA CHIAR AU UN BLOG FRUMOS  SI PLIN DE MINCIUNI!

elisa

25.08.2015 22:08

Domnul Coborzan si cumnatul lui  au respectat distanta legala de 1000m fata de ferma cand si-au construit palatele  ? (au contruit dupa autorizarea fermei )Cum au obtinut autorizatia de constructie ? Daca ar cere daramarea constructiilor la limita legala ar trebui sa isi darame palatele si ei.  

Adauga comentariu