Florești 5G: „Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi. Invazie de rozătoare…”

Tema deșeurilor nu reprezintă o problemă doar pentru clujeni, ci și pentru locuitorii celei mai mari comune din țară, Florești. Recent, primarul Horia Șulea, anunța majorarea taxei de ridicare a gunoiului de la 6,5 lei la 8,4 lei, și amenința cu „toleranță zero” pentru cei care nu-și achită taxele de salubritate. Vă propunem o altă perspectivă, mult mai reală: imaginea este surpinsă de pe strada Subcetate din comuna Florești.

În imediata apropiere a noilor blocuri, câmpurile sunt pline de gunoaie. Iar aceasta întrucât acestea nu sunt dotate cu pubele sau containere pentru gunoaie. Simplu de tot: prima comună unde internetul zbârnâie 5G, iar constructorii ridică blocuri mai abitir decât face Șulea drumurile, este sufocată de gunoaie. Deșeurile au împânzit câmpurile din împrejurimi.

Iată ce semnalează floreșteanul CG Dabala:

”Perpendicular pe str. Subcetate, spre sud, a apărut o alee nouă, cu 10 blocuri, 5 fiind locuite de câteva luni deja, primele de peste un an chiar, 3 sunt în faza de finisare și două sunt la roșu!

Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi! Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva!

Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va emana și mirosuri specifice! Trebuie să se ia măsuri urgente, noile asociații de proprietari dar și dezvoltatorul trebuie notificați și trași la răspundere!”, notează Dabala într-un grup al locuitorilor din Florești..

Adauga comentariu