Florestenii se inghesuie sa isi faca abonamente CTP

Din prima zi de functionare, cele trei puncte de vanzare a biletelor de autobuz amenajate da CTP pentru floresteni au fost luate cu asalt si s-au vandut sute de abonamente. Pe langa Floresti, astazi s-a parafat si introducerea transportului in comun operat de catre fostul RATUC si in Chinteni si Ciurila. 

Cele trei puncte de vanzare amenajate pentru transportul in Floresti sunt amplasate in statia Bucium  din Manastur, in sediul Primariei Comunei Floresti si la Cetatea Fetei. 

“Au venit multi oameni sa isi faca abonamente inca de ieri, de cand a inceput distribuirea lor. In prima zi s-au dat cateva sute de abonamente”, a declarat Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public  pentru Ziar de Cluj. 

Compania de Transport Public (CTP) a postat astazi pe site orarele pe care vor circula autobuzele care vor lega in curand Clujul de comunele Floresti, Chinteni si Ciurila. 

Un abonament lunar in Floresti costa 90 de lei si include si gratuitate pe o linie de transport in comun in Cluj-Napoca. Pentru o singura calatorie, biletul costa trei lei. 

Directorul CTP Liviu Neag a semnat astazi contractul de acordare a traseelor pentru transportul metropolitan in cele trei comune in Floresti, Chinteni si Ciurila a fost semnata azi in adunarea generala a asociatiei metropolitan. 

“Vor beneficia de gratuitate elevii din Floresti si persoanele care au fost deportate, stramutate sau persecutate. Pensionarii vor avea 6 bilete gratuite pe luna pe autobuzele spre municipiu”, a mai spus Neag. 

Pentru abonamente pentru transportul metropolitan pe traseele Cluj-Napoca – Chinteni Lac, Cluj-Napoca – Sanmartin,  Cluj-Napoca – Feiurdeni si Cluj-Napoca – Satu Lung abonamentele se fac in statia din Piata Garii. 

Foto: clujcapitala.ro

Comentarii

Lugojana

28.02.2014 00:11

Dar pt pensionarii din Cluj care vor sa călătorească spre Florești sa-si vadă nepoței care este procedura? Au dreptul la cateva călătorii ? Daca da , cum se procedează si daca au nevoie de abonament au reducere la el? Nu este mai bine ca pensionarii sa poată beneficia de o reducere la abonament de 50 la suta?

Boti

02.03.2014 22:59

Ratuc sau Ctp autobuz DE CE nu are linia la dar NU are bine prin acord la Floresti Cetate si la Cluj Napoca (Gara. Iulius Mall, . . . . . . . . . . . . . . .)

Boti

31.05.2014 21:44

De ce nu are bine linia M21 M22 M23 la Cluj Napoca (la gara, la Aurel Vlaicu, la Zorilor, altfel . . . .) dar de ce pina la STR: Bucium sau Statia Billa.

Adauga comentariu