Flavia Maier, sefa baroului Cluj, si-a mancat de sub unghii la sarbatoarea noilor avocati! Ba, la zecile de mii de euro incasate lunar de Barou din taxe, cam de rahat ce a facut!

Flavia Maier, decanita Baroului Cluj, are deja ceva vreme de cand a fost numita in aceasta functie. Mandatul? Mai tern ca un pahar cu apa calda. V-am spus, dar nu ne-ati crezut, asa-s clujenii, plini de orgolii flatulente - ati ales o insipida pe functie, in loc sa alegeti o persoana care sa curete Baroul de praf si sa ii dea o stralucire moderna. Acuma, asta e, mai injurati-l un pic pe Alexa ca v-o zice de la obraz si mergeti la treaba.

Pana atunci, sa nu uitam insa de o mizerie de gest ce a avut loc acum 2 saptamani. Pe 17 ianuarie 2019, a avut loc Ceremonia de depunere a jurământului profesional organizată cu ocazia admiterii în profesia de avocat a catorva zeci de tineri.

E un moment fain de tot pentru toti viitorii avocati, caci au trudit din greu sa ajunga acolo facand o facultate unde se munceste din top.

E un moment fain si pentru familia care a sustinut un absolvent de Drept chinuindu-se cu cash si sustinere ani de zile sa il vada realizat.

Nu si pentru Flavia Maier, care a ales cu mare inteligenta sa organizeze aceasta sarbatoare in sediul de pe Pavel Rosca nr. 8, neincapator si auster.


"Datorită spațiului limitat și a numărului mare de colegi ce vor depune jurământul, la ceremonia desfășurată la sediul din str.Pavel Roșca nr.8 nu vom putea asigura participarea altor invitați", zicea decanita in invitatie.

Adica daca eu eram avocat si voiam sa vin cu socrii si ambele perechi de bunici, nu se putea, ca nu ne lasa matusa Maier.

Cat de lipsit de inima poti sa fii ca decan, ca sa te caci pe tine sa inchiriezi (ador cand imi inchipui cum se oparesc sclifositii la citirea cuvantului "caci", ei, plini de default-uri sexuale, alcoolisti si hrapareti) o sala mai acatarii si sa cinstesti cum se cuvine acest eveniment? Foarte!

Baroul incaseaza zeci de mii de euro lunar din taxele percepute avocatilor. Ba, chiar nu se gasea 1000 de euro pentru a lua o sala festiva?

Da-o-n ticlazaul ei de treaba!

Adauga comentariu