Fiul unui fost consilier local din Câmpia Turzii, arestat pentru șantaj

Deak Adrian Andrei, fiul fostului consilier local din Câmpia Turzii, Francisc ”Țiți” Deak a fost arestat preventiv pentru șantaj. Acesta ar fi amenințat un alt brbat pentru a-d determina să vândă o parcelă de teren

”La data de 10 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de săvârşirea infracţiunii de santaj. Cel în cauză, la data de 27 mai a.c., ar fi ameninţat cu acte de violenţă un bărbat, din municipiul Câmpia Turzii, pentru a-l determina să vândă o parcelă de teren, pe care acesta o deţinea. Bărbatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, informează IPJ Cluj”, potrivit IPJ Cluj.

Andrei Deak a mai avut probleme cu legea și în trecut, având la activ o condamnare de 3 ani și 8 luni de închisoare, într-un dosar care viza traficul de droguri, fiind arestat în octombrie 2010, potrivit turdanews.net

De altfel, și tatăl său a avut probleme de natură penală. În septembrie 2013. Judecătoria Turda l-a condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de distrugere. El și-ar fi amenajat o balastieră, pe un teren care nu-i aparținea. Instanţa l-a obligat şi la plata unor despăgubiri materiale care se ridică la peste 854.000 de lei.

Cei doi,  apar într-un alt dosar penal, care a fost trimis către instanță.

În perioada în care Deak Francisc era funcțioar administrativ la SC Compania de Salubritate, două companii – DAA Grandtermopan srl și DAA Grandservice controlate de fiul său- au  primit contracte de sute de mii de lei. Granservice srl a avut contracte de 122.213 lei iar Grandtermopan contracte de 96.789 lei. 

sursa foto: turdanews.ro

Adauga comentariu