FIRUL ROSU al afacerii "SHARE". Noi dezvaluiri despre documente financiare SUSPECTE! Textul pe care oricare procuror clujean ar trebui sa il citeasca.

Comentarii

Cineva

22.04.2015 13:37

DNA sa se implice mai repede. Cu zi ce trece se scurg tot mai multi bani din buzunarele noastre.

X

22.04.2015 14:00

Asteptam cu nerabdare ca botanistul de Buta sa prinda aripi si sa zboare la Gherla acolo unde ii e locul. Dar nu inainte sa plateasca toti banii scursi inapoi.

claus

22.04.2015 21:31

mai sa fie, un articol bun pe ziardecluj....

Bora Lucian George

22.04.2015 23:25

Ma bucur nespus sa vad ca presa mai poate "sapa" si sa scoata la suprafata marsaviile comise de "baietii destepti" in cardasie cu institutiile statului. Sper din toata inima sa-i vad cat mai grabnic pe toti in spatele gratiilor, in frunte cu Boc.
Oare contractele privind reabilitarea drumurilor din Cluj, cat sunt de " curate" si altele...
Felicitari tuturor pentru curajul dovedit prin aducerea in atentia opiniei publice !
Sper sa reusim sa extirpam cancerul care sufoca Romania si Clujul implicit !

Între bare

22.04.2015 23:39

Abtinerea de la vot a lui Moisin indica existența unei incompatibilitati. De exemplu un contract de asistenta juridică cu una dintre entitatile / unul dintre personajele din ecuație. 

TotEu

23.04.2015 06:56

Am citit cu atenție articolul si tot n-am înțeles ceva: CINE pooala mea e păduchele asta Bogdan Buta si cum mă-sa, prostituata pe Calea Turzii, te poți învârti de bani moca cu o fata de boschetar ca a lui!? Parca seamănă cu fata unui alt boschetar pe nume Boc si cum boschetarilor le place sa se adune in locuri umbrite le doresc sa se reunească la Poarta Alba! Să-l ia cu ei neapărat si pe boschetarul de Iancu Adrian care in curând va avea si el un dosar la DNA pentru matrapazlâcurile pe care le face la urbanism împreună cu subalterna lui Ligia Subțirica( sper sa nu mai apuce pensia)!

Andi

23.04.2015 08:58

E sugestiv motto-ul de pe pagina de fb a lui Vlad Pop unde ultima propozitie este :"Mie ce imi iese ?"  Conform art. 307 alin . 2 Cod penal iti iese 5 ani cu executare .

Alx

06.08.2015 17:40

Domnilor jurnalisti, flicitari pntru ancheta. Dar nu trebuie sa fi jurnalist ca sa sti ca orice IBAN care incepe cu DE reprezinta un cont la o banca germana (DEutschland).

Raluca RALU

05.08.2017 15:34

Unde sunt ORL-istii de la inspectia sanitara ca sa masoare decibelii NOAPTEA (!!!)-conform legii, la fel si cei de la protectia consumatorului, prefectura, dar consilierii locali alesi sa ne reprezinte si pazeasca de primari si impostori dusi cu pluta, etc? Sa-l amendeze pe Primar (pe care lumea nu-l mai considera intelectual / profesor universitar=educator) si pe organizatorul Buta pentru incalcarea legii.Unde e politia si procuratura, finantele si curtea de conturi sa verifice aceasta afacere pornita cu o mare frauda pe bani publici de care stie tot clujeanul?Raspunsul Primarului precum ca avantajele sunt mai multe decat supliciul la care sunt supusi cetatenii platitori de taxe si impozite… este ridicol. Cer Consiliului local (atentie, nu primarului in care nu mai avem nici o incredere!) o ancheta imediata si un Raport publicat in presa despre UNTOLD din 2015 pana azi, pe care sa-l prezinte la sedinta urmatoare, inclusiv raspunsul la sesizarea de fraude pe bani publici semnalate de Curtea de conturi.Cer amendarea Primarului si a Organizatorului iar astazi, vreau sa-i vad la UNTOLD pe toti pe care i-am sesizat mai sus ca trimit echipe de constare in teren si aplica legea. Sa se legitimeze la intrare ca si organe de control si sa lase povestea cu cersitul de "bratari".Altel eu, de luni, nu mai platesc nici o taxa si impozit la Primarie si nici la Stat.Cer Primului Ministru sa intervina imediat cu o echipa de control si sa-i puna la puct pe trepadusii culturali (aceasi care ne-au sters de pe lista Capitalelor Culturale Europene), ce-si fac de cap noapte-de-noapte la Cluj si incalca voit legile tarii.Nimeni din Andrei Muresanu si Buna Ziua nu a putut dormi de 2 nopti. Daca se repeta si noaptea aceasta ii dam in judecata pentru activitate ilegala.De anul viitor, cand numarul spectatorilor va depasi 30.000/zi, festivalul nu va mai incape in spatiul verde de la Opera Maghiara pana in Parcul Babes. Asa ca este obligatoriu sa fie realocat inafara centrului si a cartierelor, departe de spitale si locuri de odihna/parcuri; avem destule locuri in jurul Clujului care pot fi rentabilizate si corect gestionate.Cand Clujul era condus de oameni de bun simt si intelectuali de valoare, in Parcul devastat acum de UNTOLD scria: „va rugam nu calcat iarba si nu rupeti florile”; iar pe orice cos de gunoi scria : „va rugam pastrati curatenia parcului si aruncati gunoiul in aceste cos". . Mergeti azi dupa 23.00 sa vedeti ce este!

Adauga comentariu