Final de campanie pentru capacele Alexandrei

Campania de strangere a capacelor de plastic pentru adunarea fondurilor necesare pentru operatia cu celule stem a Alexandrei, o fetita de 13 ani, care sufera de o forma de epilepsie de numita Sindromul West a ajuns la final. Chiar daca au strans doar 40 de tone de dopuri de plastic din cele 70 necesare pentru a strange fondurile pentru operatie, parintii Alexandrei au decis ca finalul campaniei sa aiba loc in 15 noiembrie.
“Am adunat 40 de tone de capace si asta fara voi nu ar fi fost posibil. Nu pot decat sa ma minunez de cata solidaritate am intalnit pe acest drum. Din pacate, aceasta campanie am decis sa o terminam pe data de 15 noiembrie 2013. Nu am reusit sa adunam toata cantitatea necesara, dar nu putem continua. Marile cantitati de dopuri ce trebuie manipulate zi de zi mi-au distrus mainile si trebuie sa ma recuperez deoarece Alexandra are si ea nevoie de mainile acestea”, a scris pe blogul campaniei Sanda Beretci, mama Alexandrei.
Familia incearca acum sa faca tratamentul pentru care s-au pregatit din China la o clinica din Turcia, unde interventia ar fi mult mai ieftina.
“In acest moment avem adunati 10.768 de euro. Pentru China inca am avea nevoie de 3.231 de euro plus biletele de avion. Ne-am pus in contact cu Clinica Neurologica de Acibadem din Turcia. In acest centru se practica o terapie diferita a aceleia din China, dar rezultatele la fel sunt foarte bune. Am trimis deja toate actele si asteptam raspuns din partea lor in privinta tratamentului ce i s-ar putea aplica Alexandrei. Ar fi foarte bine daca am putea merge, deoarece costurile sunt mai mici si in acest caz am avea deja banii adunati”, a mai scris mama Alexandrei.
Pentru ca peste doua saptamani se incheie campania, matusa fetitei, Mihaela Beretci organizeaza maine o intalnire in diferite locuri din Cluj pentru a colecta capacele stranse de oamenii inimosi. Cei care au adunat capace sunt asteptati maine in parcarea Profi Marasti la ora 10, in parcarea Billa Manastur la ora 12, in Floresti pe strada Horea nr.55 la ora 14 si in parcarea din Piata Cipariu de la ora 19 30. Cei care nu pot ajunge la aceste intalniri, o pot suna pe matusa Alexandrei – Mihaela Beretci la numarul 0754365394. Pentru ca nu se vor opri din strangerea capacelor de plastic nici dupa 15 noiembrie, iar campania va merge mai departe pentru ajutorarea unui alt caz Ziar de Cluj isi da Jos Palaria! Foto: http://capacepentrualexandra.wordpress.com

Adauga comentariu