Filtre la Cluj. Polițiști caută doi infractori care au evadat din arestul IPJ Maramureș

UPDATE: „În urma activităților investigativ operative, desfășurate de către personalul M.A.I., cei doi bărbați evadați din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au fost depistați pe raza comunei Desești. Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Maramureș.

Doi tineri, de origine ucraineană în vârstă de 21 de ani, sunt căutați de polițiști după ce au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș. Ei erau reținuți pentru trafic de migranți.

În tot județul Maramureș, au fost instituite filtre, pentru prinderea celor doi ucraineni care au evadat.

Şi în judeţul Cluj s-au instituit filtre pentru depistarea şi prinderea acestora.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj în cooperare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării celor doi bărbaţi. Astfel, semnalmentele acestora au fost transmise tututor echipajelor din teren, efectuându-se verificări şi activităţi informativ-operative la nivelul întregului judeţ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Unul dintre tineri are 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și era încălțat cu șlapi.

Al doilea tânăr are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde- negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Cei care pot oferi informații despre cei doi fugari sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Adauga comentariu