Fiindcă Emil Boc nu știe unde e strada Silvaniei, Ziar de Cluj a mers astăzi în Iris, să îi arate primarului unde e această uliță proastă din Clujul ”smart”

Joi, 8 iulie 2021, „Anul cartierelor”, astfel proclamat de către primarul Boc. Edilul, prezent prin telefon la obișnuita emisiune radiofonică la care își face permanenta campanie electorală, este întrebat de moderator:

„Strada Silvaniei va fi reabilitată vreodată?”

„Nu știu unde e strada, nu știu unde e strada, dar verific și o să vă dau un răspuns”, recunoaște primarul tuturor clujenilor, mai puțin al acelora de la periferie.

Fiindcă nu e normal ca un edil să nu cunoască străzile din municipiul ”smart” pe care îl păstorește de atâta amar de vreme, Ziar de Cluj a mers astăzi în cartierul Iris și a fotografiat strada Silvaniei.

Nu e greu de găsit!

Strada e în zona Bulevardului Muncii, pe stânga, cum mergi spre Pădurea Clujenilor bogați, unde întoarce tramvaiul și uliul intereselor.

Strada Silvaniei pornește din Bulevardul Muncii cu o palmă de câțiva zeci de metri de asfalt, urcă în sus pe deal cu o combinație de beton spart și asfalt jupuit și se prelungește, pe deal, paralel cu bulevardul, cu o uliță de țară, pavată cu bălării, țărână și pietriș. Ulița Silvaniei se unește, la un moment dat, cu străzile de vile care vor beneficia în curând de pădurea-parc ce se construiește în zonă, un proiect promovat în repetate rânduri pe pagina de Facebook a primarului.

Știți unde e, Excelență, Pădurea Clujenilor? Doar ați săpat personal terenul! Nu se poate să nu știți!

Pe acolo pe undeva e și strada Silvaniei! Dacă nu ne credeți pe cuvânt, googăliți-o și o găsiți!

Noi, între timp, vă arătăm câteva poze, să vedeți cum arată Clujul pe care nu îl cunoașteți:

Privată sau publică, în grija Primăriei sau a riveranilor, strada Silvaniei e în Cluj-Napoca, nu în Suceava, și nici în Săvădisla, cu toate că pare ruptă dintr-o zonă defavorizată economic sau dintr-una profund rurală. Să nu știi, în al cincilea mandat, unde e o stradă dintr-un cartier al orașului pe care îl conduci, arată de ce cartierul arată cum arată.

 

Adauga comentariu