Fie vremea cat de rea, E.On lucreaza la retea

Cine a spus ca ploaia poate sa le puna piedici celor de la E.On Gaz, pentru a mai sapa o groapa pe strazile orasului? Nici macar ploaia torentiala de ieri nu i-a oprit pe angajatii E.On sa foreze inca un crater in asfalt. Inventivi din fire, au imprumutat o umbrela de la barul de langa si s-au pus pe treaba.

Si ce daca din Cer a venit Potopul? E.On Gaz e la datorie, indiferent de conditiile meteo. Nu de alta, dar trebuie sa bifeze sutele de gropi pe care trebuie sa le sape in fiecare an pe strazile orasului. Si pentru ca ne-au obisnuit deja sa nu semnalizeze sapaturile, de data aceasta angajatii de la E.On s-au intrecut in creativitate si au semnalizat-o cu...o umbrela.

 

 

Comentarii

MATA HARI

10.12.2014 21:20

nu sunteti singurii ... si in bucuresti au inceput, acum in toiul ierni sa sape de zor, si nu mai o groapa... au sapat doua strazi .... cam o suta de metri in total, ... si au lasat gropile asa, sau nu le-au astupat complect, ... ca doar vine iarna, sau zapada si poate le astuma ea ....si atunci sa vezi distractie .... dar pana la vara mai vorbim ... ca doar iarna nu-i ca vara ... NU ?????

Adauga comentariu