Festivalul prețurilor umflate la Cluj! O garsonieră conf. II de 24 mp, în Mănăștur, a ajuns să coste 62 000 de euro

Festivalul prețurilor imobiliare umflate se desfășoară în aceste zile la Cluj-Napoca, într-o ediție Pandemic Special chiar mai uimitoare decât cea de anul trecut, ori decât ediția de dinainte de pandemie, când toată lumea spera la scăderi, în perspectiva unei crize.

În ciuda pandemiei, a situației economice incerte, a șomajului în creștere ș.a.m.d., la Cluj prețurile/ mp cresc galopant. O garsonieră conf II, finisată „clasic”, adică numai bună de renovat, a ajuns să coste 62 000 de euro. Prețul este cerut direct de către proprietar, iar garsoniera este situată în Mănăștur, nu în Centru.

Un alt exemplu, la un preț „mai bun”. O altă garsonieră, tot în Mănăștur, cu o suprafață de 25 mp (deci tot confort II), se vinde cu 49 000 de euro. Cu această sumă, înainte de pandemie, putea fi cumpărată o garsonieră confort I.

O altă garsonieră confort II, de această dată în Zorilor, se vinde cu 62 500 de euro. 24 mp, dar în Cluj-Napoca, orașul care oferă cea mai bună (a se citi: scumpă) calitate a vieții!

Pentru cei cu venituri mai modeste, în Mănăștur sunt scoase la mezat și garsoniere mai ieftine, sub 60 000 de euro. Cu 55 000, puteți cumpăra garsoniera de mai jos. 23 mp, direct de la proprietar, fără vreun adaos de preț al agențiilor imobiliare!

Și pe Bulevardul Muncii prețurile sunt mai mici, fiind vorba despre o veche zonă industrială. Chilipirul de mai jos poate fi achiziționat cu doar 45 000 de euro! 22 mp de Cluj-Napoca.

Până să avem metrou, drone și alte proiecte fanteziste, ne bucurăm de prețurile umflate și din cauza „perspectivelor” nemaipomenite de dezvoltare a orașului, enunțate zilnic de echipa de PR fantasmagoric de la Primărie.

Foto: compariimobiliare.ro

Adauga comentariu