Festivalul Internațional de Film Transilvania are loc anul acesta și în Florești

TIFF va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, care se va desfășura și în Florești. Luni, într-o ședință extraordinară de Consiliu Local, Floreștiul va vota desfășurarea evenimentelor TIFF în comună. Reprezentațiile vor avea loc în Parcul Poligon. Anunțul a fost făcut de primarul Bogdan Pivariu.

„În această vară Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură (TIFF Florești)

Floreștiul este o comunitate vie, vibrantă și într-o continuă dezvoltare.

Floreștiul se transformă într-o localitate modernă. Un element important prin care o societate se modernizează este arta și cultura.

Cu bucurie vă anunț că în cursul zilei de azi am convocat, pentru luni, o ședința extraordinară a Consiliului Local în care vom supune la vot desfășurarea Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) și în Floreşti între 23 iulie și 1 august 2021.

Dacă până acum cinefilii din comunitatea Floreștiului și-au arătat interesul pentru filmul de artă participând la proiecții și evenimente din festival în alte locații, consider că este momentul să organizăm o scenă de proiecție și în mijlocul comunității noastre.

TIFF va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, care se va desfășura și în Florești. Reprezentațiile vor avea loc în Parcul Poligon.

TIFF este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România și este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din întreaga regiune”, a scris Pivariu, pe pagina sa de Facebook.

Adauga comentariu