Festival de spiritualitate cu invitați de marcă weekendul acesta la Cluj

În weekendul acesta (18-19 iunie), la Cluj-Napoca se va desfășura cea de-a treia ediție a festivalului de spiritualitate „Evoluție conștientă”. Manifestarea va avea invitați de calibru, propunându-și să acopere arii dintre cele mai variate ale fenomenului numit generic „spiritualitate”: relații conștiente, integrarea spiritualității în viața de zi cu zi, banii și spiritualitatea și cauzele spirituale ale bolilor. 

„Acest festival s-a născut din dorința de a oferi clujenilor informații și experiențe spirituale de calitate, întâlniri cu oameni autentici, care sunt exemple vii ale învățăturilor predate și care ne pot oferi «unelte» eficiente pentru creșterea spirituală.

Spiritualitatea este parte din viața noastră, fie că o recunoaștem sau nu. De fapt, spiritualitatea autentică este viața, trăită! Nu există lucruri «ne-spirituale», iar lectorii, prin intervențiile lor, vor aduce argumente în favoarea acestei afirmații.

Am reunit sub cupola acestui festival activități diferite, pentru că și noi suntem diferiți unii de ceilalți. Unii vor să primească cât mai multe informații, alții vor să primească răspunsuri la întrebările pe care le au, alții vor să învețe în mod activ, făcând, iar alții se simt împliniți în starea de a fi din timpul meditațiilor”, declară organizatorii.

Raluca și Daniel Rusu, Camelia Misirianțu, Adela Haru, Ștefan Vuza sunt doar câteva dintre numele sonore pentru pasionații de spiritualitate și nu numai, care le vor împărtăși participanților experiențele și cunoștințele lor din acest domeniu care acaparează tot mai mulți oameni dornici de a deveni mai buni, de a-și atinge adevăratul lor potențial.

Pentru inițiativa lor și pentru perseverența de care dau dovadă în promovarea spiritualității în rândul clujenilor, Ziar de Cluj le dedică astăzi organizatorilor festivalului „Evoluție Conștientă” rubrica „Jos pălăria!”

Foto: Facebook Festivalul Evoluție Conștientă

Adauga comentariu