Fenomenul "Zombie" a ajuns și în Câmpia Turzii

Tot mai mulți tineri aleg calea substanțelor psihoactive. Nu doar în Cluj-Napoca numărul celor cu ”fumuri” a crescut simțitor. Recent, în Câmpia Turzi a fost surprins un tânăr aflat într-o stare psihosomatică atât de avansată încât nici echilibrul nu mai putea să și-l țină. Și nu e prima dată. Conform TurdaNews, fenomenul este atât de extins încât aproape zilnic sunt depistați tineri aflați sub influența stupefiantelor.

Ziar de Cluj a semnalat aceste cazuri în nenumărate rânduri. Cel mai recent a fost sesizat de către un cititor care a surprins pe malul Someșului nu mai puțin de 5 tineri care dormeau liniștiți în iarbă, probabil aflați în stare de post-consum.

Alți ”zombie” au mai fost văzuți de-a lungul timpului în Parcul Central, Piața Muzeului sau chiar în parcarea unui supermarket.

În ciuda tuturor probelor video, acum câteva luni când fenomenul era deja în floare, Șeful interimar al Poliției din Cluj spunea că nu există nicio problemă cu drogurile și că totul este o exagerare nerușinată a presei. Iar în tot acest timp, nu rămâne decât să asistăm neputincioși cum mrejele stupefiantelor se extind dincolo de granițele Clujului.

Adauga comentariu