Femeile din Cluj, terorizate de un bărbat care se autosatisface în autobuz

Un bărbat terorizează femeile din mijloacele de transport în comun, având un comportament imoral. Acesta se așează lângă ele și ulterior, potrivit mărturiilor a două victime, se autosatisface și are grijă ca femeile să vadă ceea ce face. 

O astfel se situație a fost făcută publică de un bărbat a cărei iubită a fost agresată ieri în autobuzul 6.

”Astazi in drum spre oraș. Într-un 6. Din stația Bucium. S-a asezat un individ langa prietena mea. Ea cu caștile în urechi. El cu o geantă mare, o întreabă dacă o deranjează dacă citește lângă ea. Întrebarea ii este repetată de 3 ori de domnul până cand ea realizează ca individul se masturbează lângă ea. In autobuz. In jurul orei 4. Șocul inițial a ajutat-o doar cât să-l roage să o lase să iasă din autobuz fără a atrage atentia altcuiva asupra lui”, este mărturia bărbatului.

O altă persoană recunoaște că a trecut printr-o experiență asemănătoare cu același bărbat: Asta am patit eu luni dimineata la ora 8:30 in 6. Nu am zis la nimeni ca m-am speriat de era sa vomit in autobuz. Am vrut sa sun la politie dar eram prea socata sa pot scoate vreun cuvant. Citea o revista de fizica cuantica si credeam ca tremura su are parkinson si cand s-a miscat am vazut am amutit.

Polițiștii clujeni deja îl caută pe bărbatul în cauză, la nivelul secției 2 Poliție fiind înregistrate două dosare penale privind comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Sesizările au fost înregistrate în luna octombrie. În acest moment se fac cercetări pentru identificarea bărbatului în cauză și luarea de măsuri legale.

În Clujul de cinci stele un astfel de bărbat încă circulă liber în autobuze, astfel că femeile trebuie să fie atente la persoanele care se așează lângă ele. Din mărturiile celor care au trecut prin această experiență trumatizantă, este vorba de un bărbat in jur de 30 de ani care are ochelari și citește o carte. Călătorii indignați așteaptă poliția, folosindu-se de camerele din autobuze să ia măsuri pentru ca acest bărbat cu vizibile probleme să nu mai poată teroriza și alte femei. 

Dacă sunt și alte persoane care au trecut prin situații asemănătoare trebuie să facă plângere la Poliție pentru ca bărbatul să fie găsit cât mai repede.

 

Adauga comentariu