Femeie insarcinata, transportata de urgenta la spital. Pompierii au scos-o dintre fiarele unei masini

O tanara de 30 de ani a fost transportata de urgenta la CPU Dej, fiind implicata intr-un accident rutier. Femeia este insarcinata si in urma impactului a ramas blocata intre fiarele masinii in care se afla. Pompierii au reusit sa o scoata din masina si sa ii acorde primul ajutor. 

 

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier petrecut pe raza loc Cășeiu, în jurul orei 12.10.
Pompierii au acționat pentru a debloca portiera autoturismului și pentru a acorda primul ajutor unei femei, de cca 30 de ani. Femeia este însărcinată, era în stare de conștiență în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului și acuza dureri la nivelul pieptului. Aceasta a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportată pentru investigații suplimentare la CPU Dej.
La locul accidentului o fetiță de cca 10 ani a fost consultată de către echipajul SAJ, însă nu s-a impus transportul la spital, aceasta a rămas în grija aparținătorilor sosiți la fața locului", arata cei de la ISU Cluj.

Adauga comentariu