Femeia împușcată în cap, din greșeală, de polițiști, transferată de la Cluj la Târgu Mureș

Femeia împușcată, din greșeală, în cap de un polițist, care a fost internată inițial la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cuj, unde a suferit o intervenție chirurgicală complicată, a fost transferată în stare stabilă înapoi la Târgu Mureș. În continuare, aceasta a fost internată luni, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

CITEȘTE ȘIFemeie împușcată în cap de polițiști, internată la Spitalul Județean din Cluj

"În această după-amiază femeia a fost adusă la Târgu Mureş şi a fost internată la Clinica de Neurochirurgie a SCJU Târgu Mureş. În acest moment este stabilă şi conştientă. Motivul pentru care a fost transferată la Târgu Mureş este acela că starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit şi i-a permis să fie transportată", a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU, Mariana Negoiţă, potrivit Agerpres.

Iniţial, femeia a fost internată la Secţia de neurochirurgie din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘIComă indusă pentru femeia împușcată în cap de polițiști

O femeie a fost împușcată în cap din greșeală de polițiști. Oamenii legii încercau să oprească un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor, însă au rănit în zona capului o trecătoare.

Surse judiciare au declarat că incidentul s-a produs vineri seara, în data de 8 februarie, când un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui şofer aflat în trafic. Acesta nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Un poliţist a efectuat foc de armă asupra autoturismului, însă un glonţ a lovit în zona capului o femeie de 59 de ani, din localitate, care se afla în zonă, ca pieton. 

Tânărul care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru două infracţiuni de ultraj de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin. În cauză este deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘICazul femeii ÎMPUȘCATE ÎN CAP: când poate un polițist să facă uz de armă și cum funcționează un stat milițienesc?

Adauga comentariu