Felicitările noastre Poliţiei locale Cluj-Napoca, personal pensionarului de lux Marcel Bonţidean, pentru cum arată locul de joacă de lângă Baza sportivă Unirea!

Prin urmare, în stare de alertă poliţiştii municipiului Cluj-Napoca sunt alerţi la dat amenzi şi cam atât. Patromoniul municipiului nu mai contează, nici măcar cât conta înainte de pandemie, adică zero. Terasele sunt închise, dar amicii de golăneli ai poliţiştilor locali din Cluj-Napoca şi-au deschis propriile terase. Unde, ca nişte intelectuali, răsfoiesc cărţi.

"Cox"-ul la pet e la modă şi linia de floare Nutline. Bine că măcar nu am văzut seringi ca în alte locuri de joacă, aşa ca la începutul pandemiei.

Înţelegem că vreo 80 la sută din efectivele angajate sub înaltul patronaj al şefului Poliţiei locale Cluj-Napoca, Marcel Bonţidean, sunt persoane cu comorbiditate slăninoasă şi nu pot fi scoase pe stradă să nu se rărească şeptelul de pile, cunoştinţe şi relaţii, dar măcar unul mai suplu poate fi pus să se respecte legea măcar în locurile de joacă ale copiilor şi de recreere ale clujenilor.

Marceluş, din pensia aia a ta specială, cumulată cu salariul nesimţit de la primărie, poate-ţi tai o amendă pentru cum îşi fac datoria subordonaţii tăi!

 

 

Adauga comentariu