Felicitari, Potaissa Turda, jos palaria pentru primarul Turzii, Cristian Matei!

Sambata, echipa de handbal turdeana Potaissa a luat o optiune extrem de serioasa pentru calificarea in runda superioara a Cupei Challenge dupa ce a batut in Luxemburg. Scorul final: Handball Esch – Potaissa Turda 27-31 (13-14). 

Sigur ca aceste rezultate nu au aparut din senin, ci se datoreaza sustinerii financiare si morale a primarului Cristian Matei, cel care a fost mereu un partener al acestui sport spectaculos. Cand avem de criticat, o face, dar acum Matei trebuie laudat fiindca sunt rari edilii care inteleg fenomenul sportiv si care sprijina sportul local. La Turda se poate sa sustii o echipa pentru a face performanta, la Cluj, nu.

Si ca sa nu fim atat de generosi, ca generozitatea se ia, sa remarcam mica tradare a lui Bogdan Bulgaria, seful companiei ASA Cons, care este sponsor al echipei Potaissa, mai mult ca sigur pentru a-i face pe plac primarului Cristian Matei. Bulgaria a cochetat cu grupul T9/USR la alegerile locale, ala care il injura si pe Matei, si pe Stefanie, dar, deh, si-a dat seama ca T9 e o grupare de povestitori care latra mai mult decat musca si s-a predat noii administratii. 

Comentarii

florin

13.02.2017 22:39

Doar EMIL boc nu are cadru legal. Un om care nu doreste sport de inalta performanta. Pacat ca nu avem la Cluj Napoca echipe competitive de handbal si volei nici la feminin nici la masculin, unde sa recunoastem sumele pt sustinerea unei echipe nu ar fi foarte ridicate in comparatie cu fotbalul. Dar nu se doreste, degeaba ai Polivalenta daca sportul nu e sustinut de autoritatile locale. Turda ne priveste de sus la handbal masculin iar Dejul la volei masculin de ani de zile.

Adauga comentariu