Felicitari, domnule Emil Boc! Dupa alungarea poneiului Rocky, ati mai bifat niste "reusite"! Popcornul, inghetata si clatitele, care dadeau culoare Parcului Central, au fost interzise. Subordonatii lui Boc ii torpileaza imaginea!

Comentarii

cornelia

23.03.2015 16:48

Omul asta, piticul porno, si-o cauta cu lumanarea. Nu-i de ajuns ca imaginea Clujului e distrusa de pseudo-proiectul "Cluj, capitala nimanui", dar vor disparea si principalele atractii ale Parcului Central. Poate domnul Boc nu stie, dar aici, la noi in Cluj, nu exista plimbare pe timp de vara fara inghetata sau vata de zahar. Imediat ne va interzice sa intram in parc cu alimente sau apa. Cainii deja sunt interzisi, probabil vor interzice si intrarea copiilor sub 8 ani, pe motiv ca "calca iarba". Frate, parcul e un loc unde sa te relaxezi, sa te distrezi, sa te simti bine si sa iasi la aer curat. Nu inteleg de unde si pana unde ura asta fata de comercianti?

Aurel

23.03.2015 17:45

Felicitări ZIAR DE CLUJ pentru corecta informare a opiniei publice despre mizeriile pedeliste de pe malul Someşului. Nimeni, până la voi, n-a avut curajul să se atingă de "dreapta" clujeană. Clujul fiind cuibul pedeleilor. Până la voi era un soi de crimă de lezmajestate să spui ceva rău la adresa pedeleilor din Cluj. Felicitări, vă respect şi vă susţin! 

Aquadman

24.03.2015 06:53

Acum inteleg de ce vanzatorul de popcorn care de ani de zile era plasat langa pod, sambata era pe terasa restaurantului Chios ! probabil acolo nu este domeniu public ... e proprietate privata ? Interesant cu ce se ocupa primaria noastra ! 

Cretini

24.03.2015 11:19

Wow au fost interzise la fel ca si in alte orase civilizate din vest? WOW!Alexa sper din suflet ca intr-o zi sa aflu ca ai cancer. La fel cum si ziarul tau are cancer, livreaza cancer. Si da sper sa nu se vindece... Alexa.Pop Corn-ul si Clatitele se faceau in conditii mizere. Inghetata si ea daca nu vorbim de Betty ICE. Dar desigur, hai sa fim ipocriti... De ce sa curatam clujul de mizerii? Cand putem sa vomitam pe tot ce face primaria. Da stiu Boc nu este cel mai minunat primar, dar ce faceti voi este scarbos. 

FILOFTEIA

24.03.2015 14:27

...vanzatorul acela de pop-corn e PDL-ist si n-o sa fie dat afara din parc...

Adauga comentariu