Felicitări! Ai parcat ca un cetățean respectabil!

Comentarii

Mm

22.06.2016 08:24

Va mirati, la cum s-a construit acolo? ADMIN: nu. Urbanismul salbatic este la ordinea zilei in Cluj. Așa că parcatul aiurea e sport local.

Victor URSUTIU

22.06.2016 13:55

O FI...............si lipsa parcarilor un motiv, dar fiti sigur ca toti (sau aproape toti) cei cu BMW procedeaza asa deorece pentru ei nu exista "lege", ei sunt comozi si decat sa mearga 100-200 metri pe jos...... nu-si fac probleme sa incalce legea. cand o  sa-mi aratati un amaraty cu Dacia 1300 parcat ASA!, EU am sa-mi cer scuze pt. cele afirmate. E plin Clujul de acesti "baiet de bani gata" pe care-i doare in "paisprezece" de normele si legile existente..................si nu pot sa inchei!!!! UNDE E POLITIA ?????

ion pop

22.06.2016 14:52

Poti sa iti ceri scuze de pe acom ;-)Sunt o gramada care parcheaza aiurea. Si cu dacie amarata si cu bmw.Faza e ca aia cu masini scumpe sar in ochi, si ii vede lumea. O dacie amarata o cam ignori, e ceva acolo, nu se vede, fata de un bmw sau alta masina scumpa.Probabil ca daca se face o pondere dintre numarul de masini de un anumit tip, si numarul de incalcari ale legii circulatiei, cei cu masini scumpe vor fi mai multi, pentru ca tine si de atitudinea eu am bani sa imi iau masina scumpa, mi se rupe de ceilalti fraieri. Dar asta nu inseamna ca doar ei fac chestii din astea. ADMIN: :) noi punem fotografii cu tot ce ne cade sub obiectiv. La final, zic să numărăm.

Adauga comentariu