FC Victoria Cluj va juca in echipamentul cunoscutului brand italian MACRON! Vezi ce culori are Victoria Cluj pentru sezonul 2019-2020!

Chiar daca in Liga a 4-a, FC Victoria Cluj incearca sa bifeze in scurtul timp ramas la dispozitie toate punctele importante care pot face din acest proiect sportiv unul serios si cu potential: se lucreaza la intensitate maxima in antrenamente, s-a facut o strategie de vitaminizare a viitorului lot, sediul clubului este in curs de amenajare, a fost ales si brandul de echipament sportiv sub care FC Victoria Cluj va juca: este vorba de MACRON, brandul italian considerat lider european in productia de echipament sportiv de calitate, alegerea multor cluburi de top.

"Nu ne spargem in figuri cu banii, dar nici nu ne batem joc cand e vorba de prezenta noastra pe teren. Macron e un brand redutabil. Echipamentul principal de joc va fi rosu complet, iar cel secundar negru-alb", spune Liviu Alexa, fondatorul clubului care sustine ca, in curand, va anunta si o garnitura de sponsori care vor sustine acest proiect, exact pe ineditul sistem aplicat in trecut la echipa de baschet feminin.

Adauga comentariu