Fata ”dispărută” din Turda s-a ales cu dosar penal pentru delapidare. Cei de la SEVEN au descoperit că lipseau bani din încasări

UPDATE: Iulia Rus a apărut. Polițiștii au audiat-o pe aceasta în dosarul de delapidare, urmând ca cercetările să continue pentru a stabili întreaga stare de fapt. 

Iulia Rus, o tânără din Turda, este dată dispărută de către iubitul ei. Potrivit acestuia, Iulia nu a mai raspuns la telefon de ieri, după ce amandoi s-au certat. Însă dispariția ei nu are legătură cu conflictul avut cu iubitul, ci cu o delapidare de peste 7000 de lei. 

Iulia Rus lucra la Sala de jocuri SEVEN dintr-un cartier al Turzii. Ieri dimineață aceasta a fost descoperită de către superiorii săi cu o lipsă de peste 7.000 de lei. 

„A lucrat în noaptea anterioară, iar când au venit băieții să îi ridice încasările și să verifice casa de marcat au constat că îi lipseau peste 7.000 de lei. Cei de la Seven au și depus plângere penală împotriva Iuliei pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare”, arată surse apropiate anchetei. 

Cu toate că în mediul online au fost publicate mesaje prin care se cere ajutorul pentru a o găsi pe tânără, nimeni nu a depus o sesizare în acest sens. 

”Aseară am fost la ea, la Seven, unde lucrează și mi s-a spus că a plecat de acolo și că lipsesc bani din gestiune. Ulterior am fost informat că ar fi încercat să se cazeze la hotel A&A, dar că nu avea bani. Nu știu ce să cred. Poate cineva i-ar fi furat banii și, crezând că trebuie să-i pună ea înapoi s-a panicat. Nu a făcut niciodată așa ceva”, spune Dănuț Călian, iubitul Iuliei, citat de RefleqtMedia.

Tot el a spus că iubita sa apărea online, pe WhatsApp și pe Messenger, însă de 3 ore nu mai apare online și nici nu-i răspunde la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Messenger.

 

 

Citește și: DGA Cluj, implicată în perchezițiile de azi: trei dosare penale și zeci de mandate de aducere

Adauga comentariu