Farmec va fi singurul producător de dezinfectanți din țară

Ministrul Economiei a anunțat că Farmec va obține apronbarea pentru a dechide la Cluj i linie de producție de biocide. Compania din Cluj va fi astfel singurul producător de biocide din țară, după închiderea Hexi Pharma.

„Cel mai mare producător de cosmetice a solicitat Ministerului Sănătăţii aprobare şi o va obţine azi sau mâine pentru deschiderea unei linii de producţie de biocide la Cluj. Este vorba de producătorul de la Cluj şi cred că împreună cu aceştia vom rezolva şi problema biocidelor în România”, a declarat Virgil Popescu, pentru Digi24.

CEO-ul Farmec Mircea Turdean anunța ieri că așeateaptă aprobare de la Ministerul Sănătății pentru cinci produse dezinfectante,

„Am luat legătura cu Ministerul Sănătăţii, respectiv cu Comisia de biocide din cadrul Ministerului pentru a grăbi autorizarea unui număr de cinci produse dezinfectante, atât pentru mâini, cât şi pentru suprafeţe. Este foarte important să subliniez faptul că avizul normal pentru produse dezinfectante se obţine de la Comisia biocide în 2-3 luni”, a declarat Mircea Turdean, CEO-ul şi acţionar al Farmec Cluj.

Adauga comentariu