Fără ajutorul arbitrilor, Someșul Dej pierde la Mintiu Gherlii și campionatul e relansat. Floreștiul și Victoria se apropie de primul loc

Grea viață pentru Someșul Dej atunci când nu primește trei penalty-uri din partea arbitrului. Echipa lui Vicenţiu Ştir a pierdut la Mintiu Gherlii, scor 0-1, și campionatul a fost relansat. 

Tot în etapa a 14-a, Floreștiul a învins fără probleme Someșul Gilău cu 7-1, în timp ce FC Victoria Cluj a învins cu 4-0 pe Victoria Viișoara. 

În acest moment, Someșul Dej conduce clasamentul cu 37 de puncte, urmată de Florești cu 35 de puncte și Victoria cu 34 de puncte.

Reamintim, echipele din Florești și Cluj (FC Victoria) au amenințat că se vor retrage din campionat, după ce Floreștiul a fost masacrat de arbitriaj în derby-ul cu Someșul Dej. Atunci, echipa din Dej a primit trei penalty-uri într-o singură repriză! 

CITEȘTE ȘI: Arbitrul Fesnic, „criminalul” Ligii a 4-a. Avocatul Budisan si jurnalistul Liviu Alexa vor sa-si retraga echipele din campionat! Fesnic, trei penalty-uri in prima repriza pentru Somesul Dej
 

Adauga comentariu