Fany se retrage din Floresti

Asa cum a scris si Ziar de Cluj compania de transport Fany a anuntat printr-un comunicat de presa ca nu va mai opera traseele din Zona Metropolitana din 11 iunie.

„Avand în vedere sentinta pronuntata de Tribunalul Cluj, la data de 6 iunie, compania Fany nu va mai opera pe traseele judetene catre Floresti, Baciu si Chinteni. Întelegem astfel sa ne supunem prompt deciziei instantei”, spun reprezentantii companiei Fany.

Cei  care detin abonamente pentru aceste trasee isi pot recupera banii de la companie in perioada 11-13 iunie din piata Floresti sau de la Autogara Fany.

Licentele de traseu pentru Zona Metropolitana au fost retrase de Autoritatea Rutiera Romana la cererea Consiliului Judetean in 9 aprilie. Fany a contestat decizia in instanta si a pierdut vineri la Tribunal. Potrivit legii compania trebuia sa mai circule 60 de zile de la retragerea licentelor, termen care expira maine, 10 iunie.

Foto: citynews.ro

Comentarii

alin

09.06.2014 18:44

Noroc cu BOC ca o facut sesizari sa le fie retrasa licenta, ca daca era dupa Sulea si Uioreanu (ce doi mari fani fany), nu numai ca circula in continuare in Floresti, dar nici nu intra ratucul peste ei... Sulea o fost cel mai mare sustinator al Fany si s-o impotrivit constant intrarii ratuc in Floresti. Numa cand o vazut ca deja ii penala o inceput sa faca pe lupul vopsit.. si sa schimbe macazul. Amu am auzit ca Sulea chiar se lauda ca el ar fi fost promotorul intrarii ratucului in Floresti :)))) Si ca el ar fi fost impotriva fany :)))))))))))))))))))))))

mircea

11.06.2014 07:32

Acum vei merge ca si castraveți în borcan cu mijlocul de transport în comun!
P.s. Sa-l f#t pe domnul Boc pe unde bea apa

oana

10.06.2014 13:23

noroc pe naiba, fany rau cum e, duce oamenii cel mai repede pana la gara, sa vad eu acum o sa faca oamenii naveta cu schimb de 2 autobuze care opresc in toate statiile din cluj, o sa faca mai mult ca si at cand vin din turda sau din varful muntelui!!!! ratuc nu e in stare sa bage autobuze exact pe rutele fany, ne baga 2 autobuze pe aceleasi rute..  cine naiba s-a impotrivit la fany!!! sa mearga acum cu 2 autobuze si sa doarma in ratuc

oana

10.06.2014 13:30

eu zic sa iesim in strada sa cerem la ratuc aubuze pe rute exact cum era fany, cel putin ruta cetatea fetei-gara era bun, foare bun!! sau Sulea si boc si cine o mai fi sa nu isi bata joc de oameni si acum si cu autobuzele!!ca altfel o sa ne petrecem ziua in ratuc, dormind in fiecare statie si staioara si statiuta in care opreste ratuc!!!

Adauga comentariu