Falsa carantina la sectia ORL de la Medicala 2

Intrarea la sectia de ORL a Clinicii Medicale 2 este oprita cu un afis care anunta ca este carantina si ca accesul vizitatorilor este interzis. Conducerea unitatii spune insa ca este vorba de altceva. 

Afisul este lipit pe usa sectiei si avertizeaza ca intrarea vizitatorilor este interzisa in periodata cat este carantina. 

Contactata telefonic de Ziar de Cluj, Monica Costin, director adjunct al Spitalului Judetean de Urgenta Cluj, a precizat insa ca nu este vorba de asa ceva. 

“Nu este carantina, s-a folosit aceasta expresie in incercarea de a opri afluenta mare de vizitatori pe sectie. In perioada asta se inregistreaza foare multe viroze respiratorii, iar pacientii sectiei au operatii chirurgicale si sunt foarte expusi. Va multumim ca ne-ati atentionat. Maine vom inlocui afisul, vom gasi, impreuna cu medicul epidemiolog o alta formulare pentru a tempera fluxul de vizitatori”, a declarat Costin. 

Sectia ORL dispune de 15 paturi pentru spitalizare continua, se asigra servicii de ambulatoriu, investigatii audiologice sim de asemenea, functioneaza un bloc operator cu trei sali de operatii. 

Adauga comentariu