Falimentul lui „U” Cluj se va rejudeca în această săptămână, dar nu mai sunt emoţii. Investitorii italieni vor prelua clubul

Universitatea Cluj pare că a scăpat de problemele financiare odată cu venirea investitorilor italieni de la Nilor Group LTD.

Aceştia sunt hotărâţi să preia clubul „şepcilor roşii” şi au virat deja două tranşe de bani în conturi, o garanţie importantă că oamenii de afaceri italieni au planuri serioase cu „U” Cluj. Potrivit ştiridesport.ro, administratorul judiciar al clubului de fotbal, Marieta Anastasescu, s-a înţeles cu reprezentanţii Nilor Group pentru o sumă finală pe care aceştia o vor plăti pentru a stinge toate datoriile Universităţii, următorul pas fiind chiar ieşirea din insolvenţă.

Cel mai probabil, totul va deveni oficial în această săptămână, joi urmând să se judece ultimul termen de intrare în faliment al lui „U” fixat la Tribunalul Botoşani. Stabilit iniţial pentru 26 mai, acest termen a fost preschimbat pentru 12 mai, anunta CJSport.ro, chiar la solicitarea reprezentanţilor lui „U”, atunci când Ioan Neag şi Emilian Dolha vor fi anunţaţi că îşi vor primii banii restanţi, la fel ca şi ceilalţi foşti jucători sau antrenori la formaţia clujeană.

Astfel, Universitatea va scăpa de grijile financiare, inclusiv angajaţii şi jucătorii de acum ai clubului urmând să fie plătiţi, problema cea mai mare rămânând de rezolvat doar pe plan sportiv, acolo unde „U” se află pe loc retrogradabil în Liga a III-a.

Adauga comentariu