Fabrica de Culori, o pată maronie parcată în intersecție

O mașină a Fabricii de Culori a parcat astăzi la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu Baba Novac exact pe colțul intersecției, într-o nepăsare totală față de ceilalți participanți la trafic, îngreunând circulația în intersecție și periclitând siguranța traficului rutier.

Mașina este lovită și accidentată deja în mai multe părți, semn că atitudinea de parcare/conducere periculoasă a celor care o folosesc este una constantă, parcarea nesimțită de astăzi nefiind un caz singular.


Poate că, la vederea acestor fotografii, managerul Fabricii de Culori își va instrui mai eficient angajații să respecte normele de circulație și de bun-simț din Cluj-Napoca.


Poliția Locală pare incapabilă să gestioneze problema șoferilor indisciplinați care își aduc aportul consistent la calvarul rutier din oraș.

Domnul Bonțidean, mai puneți-vă oamenii din subordine pe străzi, mai ales în zonele pe care Ziar de Cluj le arată frecvent a fi ținta nesimțiților cu carnet, care blochează intersecțiile cu autovehiculele lor, periclitând siguranța circulației! Dacă vă grăbiți, mașina este încă acolo. De o oră staționează neregulamentar în această intersecție

Comentarii

Cocolino

10.11.2016 14:13

Va rog nu mai faceti astfel de articole, pt ca nu are rost. Nesimtitii tot nesimtiti vor fi, nu se schimba nimic. Cluj e un ghetou. Politia nu face nimic. Boc nu face nimic. Asta e... chiar daca dati poza cu nesimtitii, se va intampla... Ce? Nimic. E frustrant. Dar asta e tara, asta e orasul, astia sunt oamenii.. Nu ii mai schimba nimeni.

Adauga comentariu