Fă ce spune poliţistul, nu ce face poliţistul local

O vorbă din popor zice: "fă ce spune popa, nu ce face popa." Doar că se aplică şi la poliţiştii locali.

Un cititor a surprins un poliţist local, aflat la volanul maşinii de serviciu, vorbind la telefon. Girofarul nu era pornit, omul părea degajat.

Sperăm că nu vine, după 30 de zile, un răspuns sec de la primărie: "Era în misiune."

Poliţiştii cei adevăraţi, de la MAI, răspund prompt la toate solicitările. Iar atunci când mai prindem şi câte unul de-al lor, chiar ne spun cu subiect şi predicat dacă a greşit sau şi cum a fost sancţionat, dacă e cazul.

"Iată încă o dovadă cum s-a umflat orezul în poliţiştii de la locală, cum vorbesc şmechereşte la telefon, în plin centru, în trafic, în timp ce conduc.
Domnule Bonţidean, asta cum se amendează, ce explicaţie daţi? Angajaţii de la locală nu au staţii scumpe Tetra în dotare?

Ar trebui să mai faceţi un mic efort de a da nişte amenzi la populaţie, căci aşa sunteţi obsedaţi să faceţi bani din pix şi hârtie, în loc să oferiţi soluţii alternative la parcări, iar din banii amenzilor obţinute să dotaţi maşinile cu nailone negre", este mesajul care însoţeşte filmul.

Din 6 februarie, de cand a intrat in vigoare noul Cod Rutier, amenda pentru vorbitul la telefon  fara un sistem de tip handfree este de pana la 1.600 de lei.

Comentarii

Cineva

24.02.2017 20:08

Nu mai scrieti articole rautacioase, vreti sa bagati ambitia in ei sa-si puna folii si pe geamurile portierelor din fata? :)

Adauga comentariu