Explozie pe piața drogurilor din Cluj-Napoca: tot mai mulți posesori de substanțe psihoactive, depistați de polițiști

Tot mai mulți tineri care posedau pliculețe cu substanțe vegetale, susceptibile de a fi interzise prin lege, au fost depistați de către polițiștii clujeni. Astfel, doar în perioada 30 noiembrie-2 decembrie, oamenii legii au depistat un număr de 4 tineri care aveau un comportament suspect, iar în urma perchezițiilor efectuate au fost identificate un număr de 20 pliculețe cu substanțe de natură vegetală.

”La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au ridicat 11 pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, în urma controlului unui autoturism staționat pe strada Răsăritului, din Cluj-Napoca. În autoturism se aflau doi tineri de 24 și 25 de ani, din Cluj-Napoca”.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție au mai identificat 4 tineri care aveau asupra acestora pliculețe cu substanțe susceptibile a fi interzise.

”Astfel, la data de 30 noiembrie a.c, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au depistat, pe strada Anton Pann, un tânăr, de 22 de ani, din Baia Mare, cu un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra tânărului au fost găsite 6 pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă.

La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 14:45, polițiștii au identificat doi bărbați, din Aghireșu și Cluj-Napoca, pe strada Anton Pann, din municipiul Cluj-Napoca, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București, din municipiu. În urma controlului corporal, a fost gasit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă.

Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, anunță IPJ Cluj prin intermediul unui comunicat. 

Municipiul Cluj-Napoca a fost împânzit în ultima perioadă de substanțe psihoactive. 

Mai mult, piața drogurilor s-a extins la nivelul întregului județ, iar Câmpia Turzii a devenit un focar pentru consumatorii de așa-zise „legale" din nordul României.

CITEȘTE ȘIVIDEO REPORTAJ. Am pus un drogat din Campia Turzii să cumpere ETNOBOTANICE și am reușit! CINE RĂSPUNDE pentru asta?

Ziar de Cluj a reflectat situația tinerilor consumatori de substanțe psihoactive, a adolescenților care nu prezintă interes pentru autoritățile clujene. 

Contrar nenumăratelor dovezi publicate în acest sens, autoritățile competene au negat amploarea acestui fenomen:

CITEȘTE ȘIAgenţia Antidrog neagă existenţa drogului “Zombie” la Cluj: „Nu a fost identificată prezenţa unei substanţe psihoactive noi”

Stati jos, sa nu picati! Cristian Ilea, seful POLITIEI Cluj (interimar): "Nu exista o problema cu drogurile la Cluj, e doar exagerarea presei!"

 

 

sursa foto: tion.ro

Adauga comentariu