EXODUL CREIERELOR. Emil Boc: „Nimeni să nu mai fie nevoit să emigreze doar pentru un loc de muncă!” VS. „Am pretenția să fiu informat”

Cum vine asta: să le predai europenilor lecții despre „brain drain” (exodul creierelor), dar să lași să-ți plece ca la vreo 2.000 de oameni într-o singură zi, toată ziua, de pe Aeroportul orașului pe care-l administrezi ca primar? Sau miile de români care plecau joi din Cluj, iar vineri pleacă din Iași, nu sunt decât brațe de muncă și atât? „Plecați, bre, de aici, noi vrem doar IT-ști...” Desigur, oficialii europeni au fost impresionați până la lacrimi de discursul corect din punct de vedere politic al domnului primar Emil Boc când le share-uia lecții și strategii despre cum a reușit Clujul să păstreze forța de muncă în țară, printr-un discurs încropit pe genunche de câțiva profesorași de la FSPAC, dar i-a lăsat să-i scape mii de oameni în plină pandemie de COVID-19… „Care agricultură? La minister avem omul nostru, Nechita Oros, ce nevoie mai avem de oameni?” În vreme ce peneleul și-a angajat peste 5.300 de slujbași ca sinecuri și amante la stat în doar 3 luni de guvernare, alți mii de oameni sunt lăsați să culeagă sparanghelul nemțesc în plină pandemie.

Ați înțeles, da? Zilele trecute, profit ro nota că în doar 3 luni de când s-au instalat la butoane, liberalii și-au pus oamenii peste tot în funcții, iar Emil Boc, ca Vodă în lobodă, sare ca ars joi că n-a știut nimic: vezi bine, „n-a fost informat”?

Cine să te informeze, taică, poate doar colegul liberal de la prefectură, Mircea Abrudean, dar na...

Prefectul era ocupat cu un raport de bilanț pesemne: cum au reușit liberalii clujeni să combată covidu’, la o zi după ce Nelu Tătar de la Sănătate dădea Clujul drept exemplu.

Toată ziua de joi, ziarele prezentau imagini foto și video, cu informații actualizate despre tărăboiul din parcarea Aeroportului din Cluj, administrată de alt liberal, finul Alin Tișe, iar Emil Boc n-a fost informat. 

Asta, fraților, înseamnă ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR. 

Singurul aspect normal în toată această pandemie a incompetenței liberale clujene este reacția sănătoasă a lui Rareș Bogdan, care și-a asumat critica din interior a prostiilor lui Orban, Vela sau Boc. 

Dar, haideți să ne amintim de discursul ipocrit al domnului Emil Boc, despre brain drain…

„Nimeni să nu mai fie nevoit să emigreze doar pentru un loc de muncă!” - acesta este principiul meu, ca primar al Municipiului Cluj-Napoca”, prințip semnat de Emil Boc în decembrie 2019

click foto pentru imagine completă

Mdaaa… Joi, după ce toată România se uita gură-cască la prostia clujenilor, care i-au bulucit pe oameni unu-ntr-altul in parcarea Aeroportului, în plină pandemie de coronavirus, sare ca ars și Emil Boc, după cum nota monitorulcj.ro, cu o replică demnă de-un primar liberal, mereu prezent în problemele societății, probleme pe care le rezolvă de cele mai multe ori virtual sau digital:

„Ce s-a întâmplat este inacceptabil. Am avut o discuție foarte dură cu mai mulți reprezentanți ai autorităților statului și am spus un singur lucru: dacă noi, cei aleși, avem responsabilitate în fața cetățenilor și dăm socoteală pentru tot ce se întâmplă în acest oraș, avem și pretenția să fim informați, a declarat primarul din Cluj.

Informați-l, bre, și pe Emil Boc careva…

P.S.: Colac peste pupăză, la câteva minute peste ora 23, alți liberali de seamă, trei la număr: Vela, Despescu și Arafat, cloceau o nouă ordonanță PeNaLă, liberală, adică militară.

Noaptea „ca hoții”, taman atunci i-a prins cheful de guvernare.

Într-o limbă română searbăd de sărăcăcioasă, mai mult gesticulată decât vorbită, Vela de la Interne anunța alte și alte reguli și restricții pentru români:

zborurile spre și dinspre Spania urmează să fie suspendate pentru 14 zile, dar spre Germania și Italia pleacă românii noștri cu miile.

Despescu se fălea cu numărul mare de amenzi și sumele uriașe încasate de pe seama abuzului milițienesc, iar Arafat le dorea „sănătate” tocmai celor pe care i-a lăsat cu mâinile goale, în prima linie, în lupta contra unei pandemii: medicilor. 

 

Adauga comentariu