Exit-pumn în pauza de publicitate: sociologul Mirel Palada i-a spart nasul senatorului Mihai Goțiu în platoul unei televiziuni

Ziar de Cluj nu încurajează și nu va încuraja niciodată violența. Așa că deplângem faptul că senatorul USR Mihai Goțiu, îndeobște cunoscut pentru aspectul public îngălat și somnicul pe care-l trage de voie în timpul serviciului, a fost BĂTUT de sociologul MIREL PALADA, cunoscut drept fosta talangă (purtător de cuvânt) de la gâtul fostului premier Victor Ponta, în platoul unei televiziuni în timpul pauzei publicitare - indiferent de cât de enervant este acest eco-zăltat ipocrit cățărat în Parlament pe voturile unor debusolați.

Cei doi au participat la emisiunea realizată de Nadia Ciurlin. După replici aprinse în direct, scandalul a început în pauza publicitară, a relatat Ciurlin, când s-au luat la bătaie. De altfel, ei au și ieșit din televiziune după incident.

Potrivit primelor informații, Palada l-ar fi lovit pe Goțiu cu pumnul în nas, pe care i l-ar fi spart.

UPDATE: "Palada a fost potolit cu greu de cei de fata. Voi face plangere penala impotriva lui Mirel Palada. Hai să vă spun ce s-a întâmplat. În timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat în politică pentru că m-am săturat de astfel de nesimțiți care intră peste ceilalți și nu îi lasă să vorbească. În pauză mi-a spus să nu care cumva să mai îndrăznesc să îi spun nesimțit. Am spus că dacă va continua să intre peste mine să nu mă lase să termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimțit. În acel moment a sărit, m-a lovit cu pumnul în gură, cu picioarele", a povestit Mihai Gotiu la Realitatea TV.

Comentarii

pandele

14.09.2017 06:47

nu i-a spart nici un nas, era speriata realizatoarea. e in stare buna, gata de proces

Titi

14.09.2017 07:28

Mihai Gotiu a luat un EJECT sa se trezeasca la realitate !!!

DUCU

14.09.2017 08:51

Un astfel de specimen nu avea ce sa caute in Parlament. Pe bune???? Comunitatea clujeana nu stie cine e Gotiu????? Nu aprob ce a facut Palada, dar acest limbric de Gotiu  trebuie sa se trezeasca la realitate.si la propriu si la figurat. E o rusine pt clujeni.

Rol

14.09.2017 11:33

Amu nu-i mai vine somnul in Parlament!?

Angela

15.09.2017 11:08

da, toate acelea pe care le-ați enumerat ca nefiind păcate sunt păcate când sunt făcite pe bani publici: somnul în Parlament, îngălarea, ticăloșenia cronică, mimarea că e de dreapta șamd. individul este un jeg. un jeg este și cel care încearcă să inducă prin comentarii că autorul articolului ar aproba fie și vreo secundă violența asupra acestui individ.

Angela

15.09.2017 15:45

decent și elegant era să nu bați câmpii.

Adauga comentariu